Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Anak 1st ngn anak ke-2 hospital kajang.. alhamdulillah doktor dn nurse semua ok..anak ke-3(czer sbb baby besar dn saya diabetes on diet) dn ke-4(diabetes on insulin dn bersalin normal) bersalin di hospital Putrajaya..memang kena bersalin masa kandungan ke 38minggu.. alhamdulillah doctor pakar,doktor biasa dn nurse semuanya ok..anak yg ke-5 bersalin di hospital Serdang sbb memang dh x mampu nak bersalin di hospital Putrajaya..lg satu saya ada diabetic on insulin jugak..🤦 doktor pakar,doktor biasa dn nurse semuanya ok..cuma masa nak check in tu saya kena cucuk di tangan sebanyak 4 kali (2 di belah kanan dn 2 di belah kiri) semata2 nak cari urat untuk dicucuk..🤦

4y ago

Ok...sama-sama..😊