Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

Saya beranak di hospital selayang under FPP czer dgn dr Yew. (Kos semu claim company dlm 6k) Alhamdulillah experience semua superb. 2x je jumpa before beranak, dr Yew explain in detail process, procedure and risk price etc..borang lapor diri pun dia isi sign semua. Dtg bawak buku merah, ic dgn surat dia shj. Bila briefing dia clear senang kita nk prepare and bg briefing kt husband and family semua. Experience masa masuk OT pun ok sgt. Cucuk xsakit, plg penting utk czer is jahitan doctor tu kemas. Senang cepat recover, saya seminggu dah ok. Nurses kk dtg rumah pun terkezut tgk jahitan cantik kemas sgt! Team doc and nurses mmg terbaik. Err sblm jumpa dr Yew saya check up di hosp swasta (comp cover) tp doc cam sombong sket. Cons: parking very limited, guest visitation sgt strict even utk wad first class, so be well prepared la. Saya ok je. Yg penting kita yg nak beranak.