Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

1st HSB - sedih sbb baby twin tp nak kena handle sorg2. Lps tu bila ckp kite sakit blkg (kesan dr Czer kot), kena mara ngn doc pelatih.. Lps tu doctor xdpt detect lnsung ank sy kuning. Bila last day bru nk tahan lg. 5hari dok HSB, bwk balik Melaka je.. Kena tahan kat sana lg better. Parents pn ada. Tp yg bsyukur sbb kat Hmelaka doctor detect anak sy yg kuning tu de mslh PDA.. After 3weeks lahir bru dpt detect. Klo HSB check btl2 mst dr 1st day da detect. 2nd bsalin kat Hos Tunku Mizan. Best sgt tpppp.. Xbest ny dia jahit guna benang beso.. After 2weeks xsilap kena buang benang tu kat hosp Kem Terendak.. Wahhh.. Imaging.. Benang tu da melekat kat isi kot.. Sakit dia.. Lg sakit dr nk bsalin.. Kulit mcm disiat2 je rasa nye.. Ni yg ke3.. Plan pn ke H. Tunku Mizan.. Sbb best. Cuma hope2 da moden sikit. Xde la benang beso tu. ☺️☺️☺️☺️☺️

4y ago

Saya klu boleh tak dh kena kat HSB teruk sangat2 layanan dia 👎🏼 nurse pulak boleh tahan mulut2 dieorg celupar!!