hospital ampang

Siapa pernah bersalin dekat hospital ampang kongsi sikit pengalaman.

2 Balas

First time, bersalin dgn doc perempuan India. Takde nurse. Doc Tu bgs, dia suruh teran bila contraction sj. 3 Kali teran dh keluar. Lps tu bg kat bapa suruh azankan...then sy tido dlm Tu sejam. 😌 2nd time, ramai nurse. Kena teran non stop, doc Melayu. Tp both suami temankan. Ok je bsalin Sana. Selesa. Cuma tak best sbb 2nd time doc suruh teran non stop.

baru cadang..nk bersalin kat Hospital Ampang..😅 jika servis mereka bagus juga suami pun boleh temankan sama2..😋 Alhamdulillah 🤲

2y ago

Dah bole teman tak hospital ampang sekarang?