Hospital Kerajaan

Mommies yang pernah bersalin di hospital kerajaan, jom kongsi pengalaman anda!

Hospital Kerajaan
123 Balas

saya bersalin kat hosp muar . yang lain okay . tapi doktor pelatih tu. prob . sbb semua lambat . dah buka 9cm . barang2 still x sediakan . pastu . dah time teran . dia suruh hold sebab dia nak dapatkan degupan jantung baby y cantik . tapi time tu mmg baby bebetul nak keluar . nasib baik ada sister tu marah dokter tu . pastuu . sister tnya berapa lama tak masuk labour room . dia kata 2bulan . time tu . saya rasa nk marah je . then baby keluar . dah biru . nasib baby tak apa2 . alhamdulillah . yang lain semua okay je . cuma time jahit . dokter tu jahit x betul. sampai balik rumah nurse kd . ckp . jhitannya terbuka sikit . dan jahitan nya x kemas . waktu nk pindah wad biasa tu . suami dah ckp dokter pelatih tu. sebelum ni ada kes psal jhitan . suami dah warning awal2 . hati2. tpi alhamdulillah semuanya berjalan dgn baik .

4y ago

tu lah tu . dokter pelatih kan . tapi boleh minta sister jahitkan kalau ada sister