Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana keluaran buku dari Baba Baa sangat menarik minat kanak-kanak untuk memilikinya. Buku keluaran Baba Baa ini bagus untuk di jadikan sesi pembelajaran interaktif bagi anak-anak iaitu dari segi warna yang di tonjolkan membuat anak rasa teruja untuk melihat menyentuh dan sebagainya. Selain daripada itu juga ia mempunyai audio, anak akan rasa tertarik untuk belajar menyanyi dan mengetahui tentang bunyi2 yang ada dalam buku tersebut selain dalam masa yang sama boleh merangsang skills motor mereka.Selain itu dengan adanya buku Baba Baa juga ia boleh membuat anak teruja untuk belajar menyebut serta berimaginasi dari gambar yang menarik yang ditonjolkan di dalam buku Baba Baa .Anak boleh pelajari lagu-lagu tradisional zaman kanak-kanak yang maknya dulu penah pelajari dan ia akan menjadi satu saat yang sangat-sangat indah dan menarik dapat berkongsi rasa seronok penah kita alami pada ketika dulu masa kecil bersama anak tersayang.Dengan adanya buku ini ia juga boleh buat anak-anak kecil jatuh hati dengannya dan rasa ingin memilikinya, dalam masa yang sama ia dapat menarik minat anak saya untuk mengetahui tentang isi buku, ingin membaca, ingin belajar menyebut serta menyanyi dengan gembiranya dan ia sangat membantu anak saya yang ada masalah speech delay dan juga anak yang ada masalah autism. Saya harap adalah rezki saya dan anak untuk memenangi dan memilikinya.Pasti anak saya akan rasa gembira dan bersemangat untuk terus belajar menyebut ,menyanyi dan bercakap bersama-sama.🥰❤️. okies DONE follow baba baa ig 😉✌🏻

Saya nak buku audio Baba Baa kerana keluaran buku dari Baba Baa sangat menarik minat kanak-kanak untuk memilikinya. Buku keluaran Baba Baa ini bagus untuk di jadikan sesi pembelajaran interaktif  bagi anak-anak iaitu dari segi warna yang di tonjolkan membuat anak rasa teruja untuk melihat menyentuh dan sebagainya. Selain daripada itu juga ia  mempunyai audio,  anak akan rasa tertarik untuk belajar menyanyi dan mengetahui tentang bunyi2 yang ada dalam buku tersebut selain dalam masa yang sama  boleh merangsang skills motor mereka.Selain itu dengan adanya buku Baba Baa juga ia boleh membuat anak teruja untuk belajar menyebut serta berimaginasi dari gambar yang menarik yang ditonjolkan di dalam buku Baba Baa .Anak boleh pelajari lagu-lagu tradisional zaman kanak-kanak yang maknya dulu penah pelajari dan ia akan menjadi satu saat yang sangat-sangat indah dan menarik dapat berkongsi rasa seronok penah kita alami pada ketika dulu masa kecil bersama anak tersayang.Dengan adanya buku ini  ia juga boleh buat anak-anak kecil jatuh hati dengannya dan rasa ingin memilikinya, dalam masa yang sama ia dapat menarik minat anak saya untuk mengetahui tentang isi buku, ingin membaca, ingin belajar menyebut serta menyanyi dengan gembiranya dan ia sangat membantu anak saya yang ada masalah speech delay dan juga anak yang ada masalah autism. Moga ada rezki saya dan anak untuk menang dan memilikinya.Pasti anak saya akan rasa gembira dan bersemangat untuk terus belajar menyebut , bercakap dan menyanyi bersama-sama.🥰❤️ okies DONE follow baba baa ig 😉✌🏻

Saya nak buku audio Baba Baa kerana keluaran buku dari Baba Baa sangat menarik minat kanak-kanak untuk memilikinya. Buku keluaran Baba Baa ini bagus untuk di jadikan sesi pembelajaran interaktif bagi anak-anak iaitu dari segi warna yang di tonjolkan membuat anak rasa teruja untuk melihat menyentuh dan sebagainya. Selain daripada itu juga ia mempunyai audio, anak akan rasa tertarik untuk belajar menyanyi dan mengetahui tentang bunyi2 yang ada dalam buku tersebut selain dalam masa yang sama boleh merangsang skills motor mereka.Selain itu dengan adanya buku Baba Baa juga ia boleh membuat anak teruja untuk belajar menyebut serta berimaginasi dari gambar yang menarik yang ditonjolkan di dalam buku Baba Baa .Anak boleh pelajari lagu-lagu tradisional zaman kanak-kanak yang maknya dulu penah pelajari dan ia akan menjadi satu saat yang sangat-sangat indah dan menarik dapat berkongsi rasa seronok penah kita alami pada ketika dulu masa kecil bersama anak tersayang.Dengan adanya buku ini ia juga boleh buat anak-anak kecil jatuh hati dengannya dan rasa ingin memilikinya, dalam masa yang sama ia dapat menarik minat anak saya untuk mengetahui tentang isi buku, ingin membaca, ingin belajar menyebut serta menyanyi dengan gembiranya dan ia sangat membantu anak saya yang ada masalah speech delay dan juga anak yang ada masalah autism. Saya harap adalah rezki saya dan anak untuk memenangi dan memilikinya.Pasti anak saya akan rasa gembira dan bersemangat untuk terus belajar menyebut ,menyanyi dan bercakap bersama-sama.🥰❤️. DONE follow baba baa ig 😉✌🏻

Saya nak buku audio Baba Baa kerana ia adalah salah satu bahan interaktif yang menyeronokkan. Selain itu, ia adalah buku yang bersaiz poket yang ringan dan mudah dibawa. Dapat menghiburkan anak anak serta boleh menyanyi pada bila bila masa dimana sahaja. Ciri yang ada didalam buku audio Baba Baa ini dapat menarik minat anak anak serta dapat memperkenalkan lagu rakyat sejak seawal usia 1 bulan. Sehubungan dengan itu, buku ini terdapat banyak faedah untuk perkembangan anak anak seperti :- - meningkatkan kemahiran motor - meningkatkan irama dan pergerakan - meningkatkan daya ingatan - meningkatkan tumpuan - meningkatkan kemahiran mendengar - mengembangkan kemahiran bahasa Seterusnya, ia juga dapat menjadikan anak anak akan cinta akan buku. Bukan anak anak je gembira, ibu ayah pun turut teruja mendengar lagu yang pernah didengar sewaktu kecil dahulu. Saya mempunyai dua orang anak lelaki yang berusia 5 tahun & 2 bulan. Saya perlu perkenalkan buku Baba Baa ini kepada mereka. Jika ada peluang untuk saya menang peluang keemasan ini, saya akan mengambil kesempatan untuk memperkenalkan buku Baba Baa ini kepada ahli keluarga saya yang lain serta rakan rakan saya yang mempunyai anak kecil. Terima kasih ✨ IG : zatyzaharr

Saya nak buku audio Baba Baa sebab anak saya minat dengan buku & tiap kali keluar kami wajib belikan buku untuk dia. Umur anak saya 2 tahun 9 bulan. Buku beserta audio sangat menarik perhatian untuk anak seusia anak saya. Dia boleh belajar sambil menyanyi & dapat melatih anak saya lebih yakin bila bercakap. Sekarang dia di fasa suka menyanyi, kdg Mummy & Daddy dia jadi penonton untuk support dia & betulkan jika ada salah sebutan. Jadi dengan buku audio ini, dia boleh berlatih utk bercakap bahasa melayu lebih fasih, untuk buat persembahan sendiri & bila besar nanti, jika ada sebarang persembahan, dia dah mula yakin and berani 🤍 Buku Baba Baa sangat menarik perhatian dari segi warna, ilustrasi gambar. Makin seronok bila ditambah dengan audio! Saya sebagai ibu pun tertarik. Inikan pula anak saya 🥰 Semoga ada rezeki buat anak saya Nur Raissa Sabrina binti Muhammad Ridhwan. Terima kasih TAP & Baba Baa sebab buat giveaway buku audio muzikal yg sangat menarik ✨

Saya nak buku audio Baba Baa kerana saya ingin menghadiahkan yang terbaik buat penghuni rahim pertama saya dengan membantu anak saya mencintai ilmu dan sekaligus membantu perkembangan anak saya. Selain itu,variasi warna dan ilustrasi ditambah dengan audio semestinya dapat memikat hati anak saya untuk belajar melalui buku audio Baba Baa. Bukan itu saja, diselitkan pelajaran moral melalui cerita tersebut semestinya membantu saya membentuk peribadi anak saya. Seterusnya,kualiti buku tersebut yang tahan lasak amat sesuai untuk dihadiahkan kepada anak saya dalam proses pembelajaranya dan paling penting ia membantu anak saya untuk tidak bergantung kepada gadjet. Semoga ada rezeki buat si kecil saya untuk memenangi buku audio Baba Baa dan dapat membantu menambah keceriaan dalam proses pembelajaran dan membesar si kecil saya. 🥰❤

Saya nak buku Baba Baa kerana ia berkesan untuk menarik minat anak serta mempelajari sesuatu benda yang baru. Anak sulung saya juga suka dgn buku yang mempunyai audio , serta buku yang tahan lasak tidak mudah rosak. ia membantu anak saya belajar dengan lebih ceria , mengenali serta menyebut perkataan yang dia pelajari dari buku yang mempunyai audio ini. jadi saya ingin bayi saya juga dapat merasai pengalaman yang sama. selain itu, ia dapat mencegah atau mengurangkan anak saya dari menggunakan gadjet , dan dapat meluangkan lebih masa bersama serta mengeratkan lagi kasih sayang bersama anak2 😍 semoga ada rezeki buat saya memiliki buku dari Baba Baa, dan pasti saya akan gunanya sebaik mungkin untuk anak2 saya membesar dengan ceria & sihat mindanya ❤️ . Terimakasih! 😘

Saya nak buku dari Baba Baa kerana dapat menarik minat dan fokus anak saya untuk belajar. Boleh kenalkan anak saya pada bunyi, bentuk dan warna. Masa anak juga terluang dengan perkara yang berfaedah, dapat luangkan masa bersama adik beradik yang lain, boleh buat bermacam aktiviti didalam buku Baba Baa. Menguatkan daya ingatan dan hafalan pada anak sy. Boleh juga anak lebih banyak bercakap. Sy boleh ajar anak sebut sebutan yang ada didalam buku Baba Baa dan boleh ajar anak buat bunyi sekali. Pasti anak anak seronok kerana dapat meniru bunyi yang didengar dibuku Baba Baa. Buku Baba Baa juga boleh mengurangkan ketagihan anak sy memegang gadjet. Jika ada rezeki sy memiliki buku dari Baba Baa, sangat berguna pada anak anak sy. Terima kasih.

Saya nak buku audio Baba Baa kerana ia buku yg sesuai dan terbaik bagi buku beraudio pertama untuk anak saya . Buku ini mempunya Nursery Rhymes yg dapat membantu merangsang otak, pendengaran dan penglihatan anak saya. Buku audio Baba Baa ini juga membantu anak saya untuk belajar menyebut perkataan dengan lebih mudah. Ilustrasi warna pada buku ini juga sangat ceria dan dapat menarik minat anak saya untuk mempelajarinya. Kualiti buku ini juga sangat bagus kerana tahan lasak sesuai dengan anak kecil yg masih dalam proses mempelajari benda baru. Dengan adanya buku ini dapat elakkan anak saya dari bergantung kepada gadjet selain memupuk minat untuk membaca dari kecil. Semoga ada rezeki anak saya untuk menang buku audio Baba Baa ni. 💕

Assalamualaikum...Semoga ibu2 di sini semua diberikan kesihatan yg baik,dipermudahkan segala urusan .Amiinn🤲🏻... Saya Nak buku Audio Baba Baa kerana ciri2 bukunya sangat menarik untuk anak2 mempelajari banyak perkara baru ..😊..Nak dapat buku macm ni agak susah ...bagi yg berkemampuan mungkin boleh...hihi....Bila tengok contoh gambar2 serta warna2 dalam buku tersebut pun menarik sangat...Anak pun mungkin lagi mudah belajar merangsangkan deria telinga,mata...mudah belajar bertutur dgn jelas😊...Apepun sngt menarik tgok buku Audio Baba Baa nii...Ibunya pun tgok menarik..ape lagi anak kecill.pasti lagi menarik... semoga Ada rezeki Anak saya berpeluang memiliki Buku Audio Baba baa ni... dah Follow Ig..😊