Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana keluaran buku dari Baba Baa sangat menarik minat kanak-kanak untuk memilikinya. Buku keluaran Baba Baa ini bagus untuk di jadikan sesi pembelajaran interaktif bagi anak-anak iaitu dari segi warna yang di tonjolkan membuat anak rasa teruja untuk melihat menyentuh dan sebagainya. Selain daripada itu juga ia mempunyai audio, anak akan rasa tertarik untuk belajar menyanyi dan mengetahui tentang bunyi2 yang ada dalam buku tersebut selain dalam masa yang sama boleh merangsang skills motor mereka.Selain itu dengan adanya buku Baba Baa juga ia boleh membuat anak teruja untuk belajar menyebut serta berimaginasi dari gambar yang menarik yang ditonjolkan di dalam buku Baba Baa .Anak boleh pelajari lagu-lagu tradisional zaman kanak-kanak yang maknya dulu penah pelajari dan ia akan menjadi satu saat yang sangat-sangat indah dan menarik dapat berkongsi rasa seronok penah kita alami pada ketika dulu masa kecil bersama anak tersayang.Dengan adanya buku ini ia juga boleh buat anak-anak kecil jatuh hati dengannya dan rasa ingin memilikinya, dalam masa yang sama ia dapat menarik minat anak saya untuk mengetahui tentang isi buku, ingin membaca, ingin belajar menyebut serta menyanyi dengan gembiranya dan ia sangat membantu anak saya yang ada masalah speech delay dan juga anak yang ada masalah autism. Saya harap adalah rezki saya dan anak untuk memenangi dan memilikinya.Pasti anak saya akan rasa gembira dan bersemangat untuk terus belajar menyebut ,menyanyi dan bercakap bersama-sama.🥰❤️. okies DONE follow baba baa ig 😉✌🏻