Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa sebab anak saya minat dengan buku & tiap kali keluar kami wajib belikan buku untuk dia. Umur anak saya 2 tahun 9 bulan. Buku beserta audio sangat menarik perhatian untuk anak seusia anak saya. Dia boleh belajar sambil menyanyi & dapat melatih anak saya lebih yakin bila bercakap. Sekarang dia di fasa suka menyanyi, kdg Mummy & Daddy dia jadi penonton untuk support dia & betulkan jika ada salah sebutan. Jadi dengan buku audio ini, dia boleh berlatih utk bercakap bahasa melayu lebih fasih, untuk buat persembahan sendiri & bila besar nanti, jika ada sebarang persembahan, dia dah mula yakin and berani 🤍 Buku Baba Baa sangat menarik perhatian dari segi warna, ilustrasi gambar. Makin seronok bila ditambah dengan audio! Saya sebagai ibu pun tertarik. Inikan pula anak saya 🥰 Semoga ada rezeki buat anak saya Nur Raissa Sabrina binti Muhammad Ridhwan. Terima kasih TAP & Baba Baa sebab buat giveaway buku audio muzikal yg sangat menarik ✨