Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

setiap BAYI itu adalah amanah dari tuhan,mereka umpama kain putih kita sebagai ibubapalah yg mencorakkan kain itu kalo kita sebagai dewasa,masa NAP kita sekejap cuma,namun bagi bayi, NAP mereka hampir 16 ke 18jam seharian dan waktu tidur boleh jua didodoikan dgn nyanyian LULLABIES yg menenangkan mereka..Oooh yaa bagi siibu yang baru mendapat malaikat kecil,mereka jugaa sering sleep debt,kasihan kan..jadi NAP mereka mungkin akan lebih lama setelah lahirnya malaikat kecil amanah tuhan, jgn lupa tanggungjawab kita,beri nama yg bermakna,pakaikan mereka (tshirt,gaun ke ROMPERS pon bolehh) didikin mereka dengan ilmu pengetahuan yang bermanfaat melalui pelbagai BUKU sebagai sumber rujukan dan yg terakhir,agar kita sebagai ibubapa tidak stress dgn kehadiran malaikat kecik,sngt penting untuk ibubapa ada pengetahuan tentang bayi termasuklah feeding CUE seperti menganga mulut,menhisap jari dan resah gelisah antara tanda tanda bayi inginkan susu sebelom mereka mulai nangis yang akhirnya bikin ibu stress lagi lagi dalam keadaan lemah masih berpantang SEMOGA TERUS KUAT IBU IBU SEKALIAN,SAYA PASTI ANDA MAMPU MELAKUKANNYA #Ayuhsihatfizikaldanmentalbukk 6 yg tersorok itu seperti diatas yahh BAYI LULLABIES ROMPERS BUKU CUE NAP #sayanewbiesmommy #ibunurhumaira #doakankamisekeluargasihatsokmo

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI : 1. BAYI 2. COMEL 3. ROMPERS 4. BUKU 5. LULLABIES 6. BABA BAA Wahai bayi comel mama , setiap malam mama akan pakaikan baju rompers yang cantik dan selesa untuk anak mama. Sebelum tidur mama akan memastikan anak mama terhibur sebelum melelapkan mata dengan membacakan Buku English Lullabies yang sangat menarik dan dipenuhi pelbagai irama lagu yang sangat menghiburkan dari Baba Baa . Anak mama kelihatan sangat gembira dan tersenyum riang apabila mama membacakan buku dari lullabies diikuti menyanyikan irama lagu yang menyeronokkan. Anak mama tidur dengan Lena sepanjang malam 😍

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 🧐 👶🏻 BABABAA 👶🏻 ROMPERS 👶🏻 LULLABIES 👶🏻 BUKU 👶🏻 BAYI 👶🏻 COMEL ❤ Menjadi seorang Ibu dan Ayah adalah belajar tentang KEKUATAN ❤ Mendapat seorang anak menjadikan anda seorang Ibu dan Ayah yang sempurna dgn menbacakan anak² anda dgn buku LULLABIES dan sentiasa memakaikan anak tersayang dengan ROMPERS yang selesa dan COMEL ❤ BABABAA da bestt Love it.... 🥳 semoga ada rezeki anak Ibu dan Ayah tersayang.. 🥳 semoga luas rezeki anak Ibu dan Ayah.. 🥳 semoga anak Ibu dan Ayah berjaya dunia dan akhirat kelak 🤲🏻

1. Bababaa 2. Rompers 3. Lullabies 4.Comel 5. Bayi 6.Buku Tidak sabar menunggu waktu bertemu mu wahai malaikat kecilku.. Semoga bertemu nya kite memberikan kekuatan dan kasih sayang yg tiada nilainya... Akan ibu memberikan yang terbaik dengan memakaikan kamu ROMPERS yang membuatmu nyaman dari BABA BAA dihari hari mendatangmu wahai BAYI COMEL ku.. Dimalam hari akan ibu dodoikan mu dengan LULLABIES dan membaca BUKU untuk tidur yang berkualiti wahai malaikat kecilku... Semoga rezeki yang terselit itu ada untukmu dan ibu sayang...semoga akan ada kegembiraan dengan kemenangan..aaminn...

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 1.BABABAA 2.ROMPERS 3.BUKU 4.LULLABIES 5.BAYI 6.COMEL Menanti awak hadir ke dalam rahim ibu, adalah satu penantian yang amat mengembirakan & kehadiran awak adalah satu nikmat yang berharga...Melihat awak memakai ROMPERS dari BABABAA pasti menyerlahkan lagi kecomelan awak sayang...Abg awak dah tak sabar nak bacakan BUKU cerita & dendangkan lagu LULLABIES untuk awak BAYI COMEL ibu.. semoga ada rezeki untuk awak merasa semua itu sayang..Ibu tunggu awak lahir nanti ye sayang.. bayi comel coming on march 2023 ☺

Terdapat 6 senarai perkataan yang tersembunyi : 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. COMEL 5. BUKU 6. BAYI 👶🏻 Si manis bayi bernama Licha, sungguh comel rupanya. Mama memasang rompers untuk anak mama yang bercorak lullabies dari jenama BABABAA. Alangkah indahnya jika mama membaca buku sambil membelai anak mama. Sayang anak Mama bersama BABABAA's family. ❤️ 👨‍👩‍👧‍👧 Ikhlas daripada LE's Familia. Semoga ada rezeki buat kami sekeluarga, Amen.. 🙏🏻 Instagram : lieftbarzki.earessma

Post reply imageGIF

🌺6 perkataan yang tersembunyi🌺 1.BABABAA 2.LULLABIES 3.ROMPERS 4.BUKU 5.NAP 6.COMEL Semoga si kecil saya yang COMEL dapat memakai baju ROMPERS dari jenama BABABAA kain yang lembut dan selesa .Tidak lupa sebelum si kecil NAP saya akan membaca BUKU sajak bahasa inggeris serta mendengarkan LULLABIES agar dapat membantu si kecil saya tidur dengan nyenyak ..Terima kasih #BABABAA kerana telah memberi kami hadiah yang sangat bermakna untuk anak-anak tersayang kami ❤️❤️ #BABABAA #theasianparents

Hi 👋 6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 🧐 1. Bababaa 2. Lullabies 3. Rompers 4. Big 5. Nap 6. Comel 7. Baca 8. Buku 9. Bayi My first book my mama give me is from baba baa . The book’s name is English Malay Chinese Words . I very like it . I can learn so many things 😍 Now i hope my adik in my mama’s tummy also can use product from baba baa . Especially the rompers . Very cutee 😍 Cant wait to see my adikk 🤭😆 Thank youu ❤️ Sincerely, Lovely Kakak Noureen Qalisya ❤️

Hi semua, berikut adalah jawapan untuk perkataan tersembunyi 😊 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. BUKU 5. BAYI 6. COMEL Buat si kecil yang COMEL penguni rahim pertama ibu, 🥰 semoga ROMPERS & BUKU dari BABABAA yang menjadi pilihan semua akan menjadi pengikat kasih kita bersama ❤ akan ibu pasangkan LULLABIES buat BAYI kesayangan ibu supaya tidur lena dan mimpi indah.Bersama kita cipta memori indah bersama 😘 Semoga di kurniakan rezeki berpanjangan buat si kecil ibu.

6 perkataan yg sembunyi: 1)Bababaa 2)Rompers 3)Buku 4)Lullabies 5)Bayi 6)Baca Semoga anak umi sihat membesar dan selamat dunia akhirat..umi cuba semoga ada rezeki untuk anak umi ni..amin Anak umi..pagi2 lepas mandi umi akan pakaikan rompers bayi...selepas tu umi akan bacakan buku dari bababaa..sebelah malam pula sebelum tidur umi anak dodoikan anak umi dengan lullabies dari bababaa..pasti anak umi tidur dengan lena dan nyenyak..🥰🧑‍🍼👶umi syg anak umi