🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!

Ayah Ibu, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah daripada Baba Baa! Mereka akan memberi set baju baby rompers dan juga buku-buku menarik! Lagi best, 10 Pemenang akan dipilih untuk pertandingan ini: - 🌟5 Pemenang akan dipilih untuk memenangi Hadiah Utama (Baby Rompers, Buku Saku Rasa Sayang, Buku Saku Tepuk Amai-Amai dan Buku Sajak Bahasa Inggeris & Lullabies. 🌟 5 lagi pemenang akan memenangi Set Baby Rompers. Bestkan??? Apa tunggu lagi, jom masuk pertandingan ini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/review-baba-baa-website-komen-menang/1539?lng=my

🌟 Review Baba Baa Website, Komen & Menang!
22 Balas

Pada pendapat saya, Baba Baa adalah jenama yang menyediakan pelbagai produk yang berkualiti dan bermanfaat dalam membantu para ibu bapa melatih minat anak-anak untuk membaca dengan menggunakan buku-buku keluaran Baba Baa yang berilustrasi kreatif dan beraudio sangat menarik sekaligus dapat meningkat kemahiran dan perkembangan anak dengan baik. Terdapat juga pakaian iaitu ‘rompers’ yang sangat comel dan eksklusif dengan harga yang berpatutan 🥰 Semoga Baba Baa akan terus berkembang maju dalam menyediakan kelengkapan untuk tumbesaran anak-anak masa hadapan. 💖

Koleksi Buku Baba Baa bagus membantu perkembangan otak arisya(anak saya) untuk mempelajari benda baru. Sebab umurnya yang baru 1 tahun 2 bulan,mungkin cepat belajar dan senang faham apa yang kita ajar/apa yang dilihat .Satu lagi kelebihan Buku Baba Baa adalah mempunyai gambar dan bunyi yang menarik, membuat anak-anak ingin menyelak buku itu sehelai demi sehelai.Insyaallah Buku Baba Baa dapat membantu arisya untuk belajar menyebut perkataan mengikut peringkat demi peringkat.. insyaallah.Saya harap saya menang contest ini untuk anak saya.Amin

My honest review : When I first visited the website https://www.bababaa.com, I was amazed by the colourful interface of the site. It truly reflects how children’s life should be, fun and colourful! It managed to attract me to explore further of what baba baa has to offer. It is like a one stop for all. Parents could buy from rompers, to books to even gifts! Thank you baba baa for making things so much easier and interactive. Love, Nurul Mukhtarr IG : @nurulmukhtarr

Pendapat ikhlas dari saya tentang Baba Baa ialah ianya sangat membantu dalam memupuk minat belajar dan membaca seawal usia setahun lagi. Buku yang direka bentuk secara imaginatif, menyeronokkan dan interaktif. Cerita pula mempunyai nilai murni, pengajaran dan kisah tauladan dan juga diselitkan soalan yang mampu mengasah minda sikecil untuk terus berfikir dan meneroka. Baba Baa mampu membantu perkembangan anakku menjadikannya bijak dan aktif sepanjang masa.

Love Baba Baa's website as it is amazing and colorful. It is user friendly, easy to navigate through their interactive interface. They offer cute rompers for babies and good quality books. I love Baba Baa books because its so interesting and interactive for kids to read. Quality assured and reasonably priced. My kids get to explore their creativity and develop good habit to read. 👍🏻 No doubt to recommend to my friends and family. 🥰

Pada pandangan saya sebagai seorang ibu, Baba Baa mengeluarkan berbagai produk yang bermanfaat untuk anak-anak saya.. Dan ia juga menghubungkan saya dengan anak secara tidak langsung.. buku-buku di Baba Baa juga membuatkan anak saya tidak mudah bosan,memberi mereka ruang untuk berimaginasi, dan ia jugak mudah untuk saya kemas.. Memudahkan lagi urusan saya sebagai seorang ibu.. lots of love❤️less of hate🥰😊

Woww Baba Baa ada produk yang sangat menarik rupanya.. Terdapat baby rompers yang comel pastinya menjamin keselesaan si manja. Dengan adanya buku cerita, buku lagu, buku belajar bahasa semestinya sangat sesuai untuk kanak kanak belajar membaca dan menyanyi. Buku pendidikan yang terbaik dan punyai ciri inovatif.. 👏👍 tq baba baa & theasianparentmy #sayasuka #tapAsianparentmy https://www.instagram.com/nhusnanor/

Baba Baa books are one of the most beautifully illustrated books that any children should have. As a fulltime mother, I've always wanted to give the best to my child and wish that we don't have to depend on screentime by creating an interactive learning environment with the help of these interesting sound and sensory stimulating books by Baba Baa 😊 I hope I will win this contest 😁

Baba Baa is one of the amazing website i’ve found for my little baby boo.. I get fun tools for their early learnings here. The most important thing is the books were very attractive and interactive, so i can avoid my baby from having too much screen time. I hope Baba Baa will be more success with great ideas in developing the children growth onwards. Thank you Baba Baa.

Bagi saya, jenama Baba Baa ni sangat bagus terutamanya buku-buku pendidikan yang sangat menarik. Bukan sahaja anak-anak yang teruja dan seronok bila memilikinya malah saya juga sebagai ibu sangat berpuas hati dengan kualiti dan juga sangat bermanfaat. Sesuai juga dari bayi hingga dewasa untuk memilikinya.