Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana ia buku yg sesuai dan terbaik bagi buku beraudio pertama untuk anak saya . Buku ini mempunya Nursery Rhymes yg dapat membantu merangsang otak, pendengaran dan penglihatan anak saya. Buku audio Baba Baa ini juga membantu anak saya untuk belajar menyebut perkataan dengan lebih mudah. Ilustrasi warna pada buku ini juga sangat ceria dan dapat menarik minat anak saya untuk mempelajarinya. Kualiti buku ini juga sangat bagus kerana tahan lasak sesuai dengan anak kecil yg masih dalam proses mempelajari benda baru. Dengan adanya buku ini dapat elakkan anak saya dari bergantung kepada gadjet selain memupuk minat untuk membaca dari kecil. Semoga ada rezeki anak saya untuk menang buku audio Baba Baa ni. 💕