Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku dari Baba Baa kerana dapat menarik minat dan fokus anak saya untuk belajar. Boleh kenalkan anak saya pada bunyi, bentuk dan warna. Masa anak juga terluang dengan perkara yang berfaedah, dapat luangkan masa bersama adik beradik yang lain, boleh buat bermacam aktiviti didalam buku Baba Baa. Menguatkan daya ingatan dan hafalan pada anak sy. Boleh juga anak lebih banyak bercakap. Sy boleh ajar anak sebut sebutan yang ada didalam buku Baba Baa dan boleh ajar anak buat bunyi sekali. Pasti anak anak seronok kerana dapat meniru bunyi yang didengar dibuku Baba Baa. Buku Baba Baa juga boleh mengurangkan ketagihan anak sy memegang gadjet. Jika ada rezeki sy memiliki buku dari Baba Baa, sangat berguna pada anak anak sy. Terima kasih.