Super Mum

Az ZahraH, Malaysia

i'm da simple person ✌

About Az ZahraH

Posts(50)Replies(69297)Photos(447)

Memandangkn masa pkp tak boleh keluar rumah.Jom kita bersenam.Dekat dalam rumah pun boleh tauπŸ˜‰πŸ’ͺ🏻✌

Hai mommy semua n also daddyπŸ˜‰βœŒπŸ» Lately ni ada kita terdengar orang mengeluh ala pkp tak boleh keluar rumah berjogging tak boleh keluar peluh nanti berat naik cepat..toksin dalam badan tak di keluarkan nanti bahaya boleh jadi penyakit. Stress duk rumah mcmni. Depression pun boleh dapat macamni. Jadi dekat sini saya nak sharekan untuk mommy n daddy sefamily lakukan senaman bersama keluarga tersayang. Dalam bersenam kita dapat ada bonding time bersama sekeluarga dan lagi mengeratkan kasih sayang kita bersama❀️ Ok di bawah ni saya sharekan nama yang boleh mommy n daddy search di utube mahupun tiktok. Saya dah try senaman ni selama sebulan.. Alhamdulillah dapat hilangkan lemak2 di badan dan keluarkan segala peluh toksin yang ada dalam badan... Tak perlu melompat , tak perlu berlari dengan senaman ini je dapat burn banyak kalori kalau kita rajin amalkannya. Macam kalau nak join live di tiktok sesi pagi dr pukul 7.30pagi hingga 9.30 pagi selama 2 jam. Jika tak sempat join senaman live pagi boleh join pada 8malam hingga 10malam. Kalau terlepas boleh follow utube channelnya πŸ˜‰βœŒπŸ»ramai dah try n lost the weight. Very recomended..tak payah bayar free je tw..kalau tempat lain kita tengok kena ada yuran kan.Tapi ni satu malaysia boleh join. mommy n daddy try search "water mummy " nanti akan keluar akaun nya di tiktok atau utube. Pada awal dulu saya sorang je join. Sekarang alhamdulillah husben pun join sekali dengan Fatimah also...hip2 hureay..jom la kita bersenam sama2.. 😘❀️ Selamat mencuba mommy n daddyπŸ˜‰βœŒπŸ» Moga apa saya share kan ni dapat memberi manfaat pada kita semua. Family sihat kita pun gembira..yeayyπŸŽ‰πŸŽ‰πŸŽ‰ #dudukrumahpunbolehsihat #familysihatkitapungembira #stayathome #staysafe #KitaJagaKita Nota kaki : kalau untuk satu kali senaman 2 jam biasa boleh burn dalam 500kalori. Saya selalu buat pagi dan malam. Atau kadang2 buat senaman pada waktu pagi dan petang.. jadi total kalori burn dalam sehari boleh dapat achieve dalam 1k kalori kalau konsisten hari2 in shaa Allah blh burn byk n bdn akan rs fresh dan nk tido mlm pun bdn rs best je bila bdn dh btl sihat.fightimm✊🏻

Read more
Memandangkn masa pkp tak boleh keluar rumah.Jom kita bersenam.Dekat dalam rumah pun boleh tauπŸ˜‰πŸ’ͺ🏻✌
Contributor
Write a reply

Jom kita SpA di rumah

Assalamualaikum dan salam sejahtera pada semua warga TAp.. 😘 Sihat ke tu?? Doa saya Moga semua sihat sentiasa dan sentiasa di bawah lindunganNya..Allahuma aamiin Okies dekat sini mak Fatimah nak share sesuatu yang mak Fatimah guna pakai bila rasa badan tak berapa nak sedap dan ok bila seharian sibuk uruskan rumah , anak dan etc. Di harap dengan perkongsian ini dapat melegakan kerunsingan mommy n daddy bila ada di rumah terutama bila dah penat melakukan pekerjaan kita rasa penat tiada masa tapi badan sakit perlukan urutan. Nak minta suami urutkan kadang2 bila dah penat dia akn tidur dulu jadi kita ada alternatif lain untuk melegakan nya. Ok machine ni namanya seperti di dalam gambar .Saya dah guna ni dekat setahun dah suami belikan. Sebab selalu rasa sakit dekat belakang bila berdiri lama atau bangun dari tidur. Ia boleh di guna pakai dekat bahu untuk urut dan sebagainya. (Bila urut tu siap pakej sendawa keluar angin tersepit semua ada..hihiπŸ˜‚πŸ™ˆβœŒπŸ»)Saya share details dekat gambar ea.. Harap dapat membantu menyelesaikan masalah lenguh2 badan kita bersama. Nak2 bila anak makin membesar ia lasak dan kita pun sibuk hingga tiada masa untuk diri sendiri.Jadi bila anak dah tidur mommy boleh la ber me time dengan machine ini bagi melegakan lenguh2 badan , rest n relax. Sangat2 recomended esp pada mommy yang bukan hamil ea. Saya takut nanti bila share nanti mommy preggy πŸ˜…ingat boleh dan selamat untuk mereka semasa hamil menggunakannya. ❌Tidak sesuai untuk ibu hamil Saya beli di shopee πŸ˜‰ Moga perkongsian saya ini dapat memberi manfaat pada semua. Kita sihat keluarga pun ceria..cewah gittew..πŸ˜‰πŸ˜˜βœŒπŸ»

Read more
Jom kita SpA di rumah
VIP Member
Write a reply
Contributor
Write a reply