Cari Padanan Yang Tempat Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee

Hi Semua! 📢Kami mencari 1 Pemenang bertuah kali ini! Hadiah bernilai lebih dari RM700. Jom sertai pertandingan: https://community.theasianparent.com/contest/cari-padanan-yang-tempat-dan-menang-hadiah-dari-tommee-tippee/1884?lng=en

Cari Padanan Yang Tempat Dan Menang Hadiah Dari Tommee Tippee
474 Balas

Jawapannya adalah A 🥰 Done follow done tag ❤️❤️❤️ semoga terselit rezeki baby saya yang bakal lahir pada OGOS 2023 nanti 🥰❤️❤️❤️ Tommee tippee memang AWESOMEEEEE !!!!! Theasianparent sangat mantappppp 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 ilove theasianparent , ilove tommeetippee ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Padanan yang sesuai adalah A . Terima kasih TheAsianParentMy kerana banyak membantu saya dari segi penjagaan kehamilan ,penjagaan kesihatan diri saya & penjagaan si manja saya❣️ Produk Tommee Tippee adalah produk pilihan saya kerana anak saya sangat menyukainya 👍 #TheAsianParent #TommeeTippeeMy Ig:mariayung1504

Jawapan kepada puzzle di atas adalah 👉🏻 A. Moga2 terselit rezeki buat anakanda comel saya yg berumur 3 bulan Nuh Aidan. Saya amat memerlukan UV sterilizer ini kerana menyusu menggunakan banyak botol yg perlu dididih setiap kali penyusuan. IG - zy_izy16 #penggunatetaptheasianparent #tommeetippeeforlovelybabies

Jawapan : A Saya yakin jawapannya ialah A . Saya memang suka jenama Tommee Tippee sejak dari anak pertama lagi. Kini,saya bakal menunggu baby ke4 pada bulan September 2023 nanti dan Tommee Tippee tetap juga pilihan saya untuk baby dari hujung rambut hingga hujung kaki. Tommee Tippee memang best ❤ ig : ainie_story

jawapan A padanan yang tepat dalam mencari pasangan bukan bermaksud mencari yang terbaik, tetapi ialah untuk melengkapi, seperti puzzle, gambar tidak akan lengkap jika satu puzzle tak jumpa..hidup ini akan lengkap setelah menjumpai pasangan yang tepat. #moga ada rezeki untuk anak saya ig: aimi_nabilah

SAYA YAKIN JAWAPANNYA “A” 🤩✨ I am so excited to become a mum. TheAsianparent Malaysia dah banyak teman dan bantu journey saya untuk jadi ibu for the first time.♥️ I also bought a few Tommee Tippee items as preparation for my first baby. I hope this one would become mine too.😍✨

🙋‍♀Jawapan : A ❤❤❤❤❤❤❤❤ terima kasih,semoga ada rezeki anak saya,ingin sekali untuk ada UV strilizer,ia amat membantu saya,melindungi anak saya daripada kuman..mencuba nasib,semoga ada rezeki..sekali lagi terima kasih banyak-banyak❤❤ IG:rosefahada ‼️‼️

🙋‍♀Jawapan : A ✅ ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤ terima kasih,semoga ada rezeki anak saya,ingin sekali untuk ada UV strilizer,ia amat membantu saya,melindungi anak saya daripada kuman..mencuba nasib,semoga ada rezeki..sekali lagi terima kasih banyak-banyak❤❤ IG:rosefahada

🙋‍♀Jawapan : A ✅ ❤❤❤❤❤❤❤❤ terima kasih,semoga ada rezeki anak saya,ingin sekali untuk ada UV strilizer,ia amat membantu saya,melindungi anak saya daripada kuman..mencuba nasib,semoga ada rezeki..sekali lagi terima kasih banyak-banyak❤❤ IG:rosefahada

🙋‍♀Jawapan : A ❤❤❤❤❤❤❤❤ terima kasih,semoga ada rezeki anak saya,ingin sekali untuk ada UV strilizer,ia amat membantu saya,melindungi anak saya daripada kuman..mencuba nasib,semoga ada rezeki..sekali lagi terima kasih banyak-banyak❤❤❤ IG:rosefahada