Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana ia adalah salah satu bahan interaktif yang menyeronokkan. Selain itu, ia adalah buku yang bersaiz poket yang ringan dan mudah dibawa. Dapat menghiburkan anak anak serta boleh menyanyi pada bila bila masa dimana sahaja. Ciri yang ada didalam buku audio Baba Baa ini dapat menarik minat anak anak serta dapat memperkenalkan lagu rakyat sejak seawal usia 1 bulan. Sehubungan dengan itu, buku ini terdapat banyak faedah untuk perkembangan anak anak seperti :- - meningkatkan kemahiran motor - meningkatkan irama dan pergerakan - meningkatkan daya ingatan - meningkatkan tumpuan - meningkatkan kemahiran mendengar - mengembangkan kemahiran bahasa Seterusnya, ia juga dapat menjadikan anak anak akan cinta akan buku. Bukan anak anak je gembira, ibu ayah pun turut teruja mendengar lagu yang pernah didengar sewaktu kecil dahulu. Saya mempunyai dua orang anak lelaki yang berusia 5 tahun & 2 bulan. Saya perlu perkenalkan buku Baba Baa ini kepada mereka. Jika ada peluang untuk saya menang peluang keemasan ini, saya akan mengambil kesempatan untuk memperkenalkan buku Baba Baa ini kepada ahli keluarga saya yang lain serta rakan rakan saya yang mempunyai anak kecil. Terima kasih ✨ IG : zatyzaharr