Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!

Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa! Terhad untuk 7 pemenang! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-dan-menang-buku-audio-dari-baba-baa/1699?lng&lng=&lng=en

Komen & Menang Buku Dari Baba Baa! Menang buku audio muzikal untuk si kecil dari Baba Baa!
76 Balas

Saya nak buku audio Baba Baa kerana saya ingin menghadiahkan yang terbaik buat penghuni rahim pertama saya dengan membantu anak saya mencintai ilmu dan sekaligus membantu perkembangan anak saya. Selain itu,variasi warna dan ilustrasi ditambah dengan audio semestinya dapat memikat hati anak saya untuk belajar melalui buku audio Baba Baa. Bukan itu saja, diselitkan pelajaran moral melalui cerita tersebut semestinya membantu saya membentuk peribadi anak saya. Seterusnya,kualiti buku tersebut yang tahan lasak amat sesuai untuk dihadiahkan kepada anak saya dalam proses pembelajaranya dan paling penting ia membantu anak saya untuk tidak bergantung kepada gadjet. Semoga ada rezeki buat si kecil saya untuk memenangi buku audio Baba Baa dan dapat membantu menambah keceriaan dalam proses pembelajaran dan membesar si kecil saya. 🥰❤