Sekot Tawor, Malaysia

Mommy of 3 bouncy little heart throb

About Sekot Tawor

Air gula
Lame tak kene minum air gula, hari ni kne mnum air gula sbb berat naik 3kg, naik weng kepala ni mnum air manis..nasib tak muntah.. Ade mommy yg kne minum air gula hari ni?
Macam2 la peraturan klinik sekarang ni. Tapi tak apa la,yg penting kita dan baby sihat
Saya baru buka buku dkt kkia minggu ni. Nurse bagitahu kena minum air gula. Mgkn next appointment. Seram. First time ni
Hyperthyroidism ketika hamil
Hi, mommies sy bru di sahkan ade hyperthyroidism and sy hamil 18weeks, sy nak tnye mommies yg ade pengalaman kne hyperthyroidism sms hamil, lepas bersalin betol ke darah baby kne ambil kt tali pusat b
..read
Sy dulu pon kne thyroid mse hamil..Xde plak baby kne ambil darah..6 bulan lepas bersalin kne buat operation buang thyroid..rasa sedih kne tnggl baby sebb baby fully bf..husband x tdo mlm sebb baby nan
..more
Due date & Gender baby
Ade tak mommy yg due date bulan 3/2020 & da scan gender baby boboy?
Sy 23.3.2020 tp lom scan sebab mcm awal sgat.. tunggu 5 bulan baru g..