Rack baju baby

Da bpe minggu beli bru hri ni install rack ni...sis beli rack mcm ni je xbeli pn troli2 mcm org lain jimat skit hahaha hampir settle da semua brg baby & ibu..brg2 utk pantang kt kg pn da hntr kt kg.. tggl bju yg utk kt rumah & brg utk ke hspital..ade skit2 je lg x siap brg kcik2 hrap smpat la settle semua sblm beranak...bju tu xdpt nk lipat elok2, si kecik no3 sibuk nk melipat same bju adik nye.. #34weeks #nervous

Rack baju baby
1 Balas

Sy bli jnis box clear tu je sis tuk bju bby mcm umh sy byk habuk xtwla mne dtgnye even tngkp x dbuka....xpela sis.. memne pn ok sis..jnji ada tmpt tuk letak bju n etc.mudah sis nk cri nti ms lepas bersalin nti.. 😉✌Mg d pmudahkn segala nya..aamiin

4y ago

Allahuma aamiin 😉✌