ampaian bju baby

Org da lame guna, sis bru je beli huhu nak beli color purple da habis..trpksa amik pink even x minat kaler pink..tp ni pling murah rm21.++ Masuk 32weeks sis bru nk cuci bju2 baby.. Mommy semua da basuh baju baby ke? Da prepare semua brg2 bby n mommy utk warded nti & berpantang? Sis ade lg sikit je x settle lg..tp rase da xbpe lrat bdn ni nk bwk perot sbnr nye huhu

ampaian bju baby
16 Balas

Cntik murah berbaloi sgt2 ni..sy ad jgk beli yg lebih kurg mcm ni ms ank sulung, pun ok lg..sy bru start cuci baju2 ank yg xsempat pakai lama tu je sblm ni,sorting bg keutamaan yg unisex dulu ape2 hal..sbb ank yg sblm ni scan lain keluar lain🤣adoi surprise betul haha!ad sbulan lebih lg..sis mcm dh hmpir due je tu..semoga dipermudahkan ye😘

4y ago

Sambut awal sikit la sng🤣due2 dpt rs kek

sy 37w dh, siap2 basuh dh bju2 bby, asingkan size,yg size besa letak dlm box dulu,nnti yg dh x muat yg size newborn baru kuarkan yg dari box,xde la pening nk pilih nanti, hehe...bju sy pun baru siap letak dlm bonet kete...xlarat bawak perut jugak ni..due pun xlame dah..4.2 nanti.😊

4y ago

Aduh xlama da tu..sy yg 32weeks da berdebar ni..wlaupun ank ke4 huhu

Sy pun guna ampaian ni...smpai skrg guna.. Ni nk masuk anak no 2 kena beli lg 1..sbb x ckup.. Hehe... Senang nk jemur baju anak.. Seluar dlm baju dlm.. Brguna sgt.. Sy da ready semua brg baby.. Cuma tggu mase je..

4y ago

Kan... Klau rase xnk guna.. Boleh bukak simpan.. X membazir pun beli...

Saya pon nak beli penyidai ni. Tgh sale CNY kan. Skarang dah 27w. Nurse pon sruh siapkan barang2 baby sebb takut terbesalin awal ke. Tambah saya GDM on diet ni. Hehehehe

4y ago

Btol yunk..leceh..sbb kdg buat keje da terlupe xmkn lg..mcm trkejar2 msa

sudah . mggu 28 nurse dh tanya settle dh ke blom . heheh tkot2 bersalin awal . kikikiki excted msa cuci baju2 tu

4y ago

Kan..yg penting brg utk bwk spital tu

Sy 31w. Baju pn x basuh lg. Brg pn byk lg xbeli. Brg yg nk ke hospital je sy beli.

4y ago

Sy brg bby byk da complete sbb recycle dr abg kakak nye aje..utk diri sndiri je blom complete lg

Mommy yg nk beli ampaian ni bley dgn shop ni kt shopee..

Wahh beli kat mana ya ampaian ni. Bole taw tak? Heee

4y ago

Ok tq so much 🤗

Beli kat mana daptat harga rm21 tu sis. Interesting..

4y ago

Sama2 😘

Bley masuk dlm cheklist bby jgak neh😄

4y ago

Hahaha btol yunk..sis pn memang msuk ampaian ni dlm checklist sbb ruang ampaian kt luar rumah terhad