ampaian bju baby

Org da lame guna, sis bru je beli huhu nak beli color purple da habis..trpksa amik pink even x minat kaler pink..tp ni pling murah rm21.++ Masuk 32weeks sis bru nk cuci bju2 baby.. Mommy semua da basuh baju baby ke? Da prepare semua brg2 bby n mommy utk warded nti & berpantang? Sis ade lg sikit je x settle lg..tp rase da xbpe lrat bdn ni nk bwk perot sbnr nye huhu

ampaian bju baby
16 Balas

Bley masuk dlm cheklist bby jgak neh😄

4y ago

Hahaha btol yunk..sis pn memang msuk ampaian ni dlm checklist sbb ruang ampaian kt luar rumah terhad