Takde tanda2 bersalin lagi..

Esok da kne serah diri..tapi still xde tanda2 nak bersalin..adoiii baby syok duk kt dalam ka xmau kluar lagi jmpe ibu... #worried

Takde tanda2 bersalin lagi..
22 Balas

saya pon due 12/3 iaitu esok.. tp masih takde rase ape2 tanda lg..huhu esok checkup utk 40w kt klinik.. doc ckp haritu kalau overdue masih boleh extend smpai lbih kurang 10 hari lps due date.. lps dr tu klo x kluar lg bru kene serah diri/induce la kot.. knape awk kne serah diri dah wlaupn blm ade tnda?

4y ago

Alhamdulillah, sy pon dh selamat bersalin smlm 12/3 ikut due date. rupenye dh bkk 4cm bile kene refer to hospital sbb air ketuban kurang, tp sy tak rse sakit pon..

Sy 14hb serah diri..baby plk syok main2 tekan sampai senak xleh duduk lgsg..hehe..semoga dipermudahkan urusan sis..semoga ibu dan baby sihat sejahtera 🤲💖

4y ago

💪💪💪💪💪💪

😅😅😅 Syok tu lagi. Hihi. InshaAllah semoga urusan sis dimudahkan Allah SWT, selamat bersalin & sihat walafiat keduanya. Aaamiinnn3. 💕💖💕💖

Alaa kita beza dua hari je😂tp sama lah tkda tnda lagi just baby saya suka mengeras je em entah tk tw bila nk keluarnyaaa

Sama la kita. Malam ni serah diri. Esok kena bersalin. Semoga dipermudahkan urusan sis

Saya pown blom ada tanda lagi ,, klau xda tanda jugak 13/3 dh kena msok wad 😌💉

Semoga dipermudahkan urusan bersalin ye sis. Aamiin 🤲🏻💕

semoga dipermudahkan urusan sis bersalin.. amin ya rabb.. 😊

Dah bersalin ke sis ? Congratss ❤️❤️

Semoga Allah permudahkan segala Nya Aamiin..