teruja

5weeks lg.. Allah je tau betapa x sabar nye ibu & ayah nk jmpe baby bongshu ibu ni... Berdebar2 walau ank no4 dah...kakak & abg pn xsabar nk jmpe asyik tnye bile baby nak keluar.. Semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamiin Ade yg same due date dgn sis tak? #gdmondiet #35weeks #12march2020

teruja
53 Balas

Yunk kita sama..due sy 13/3.. i feel u.. Mmg xsbr sgt kn.. excited jgk.. sy pun ank no4..Hehe

4y ago

Alah dpt jiran2 katil ni syok nye hahaha Excited xley bwk bincang kn..walau bby no4.. Suami hri2 usap prot tnye bby bile nk keluar ibu jd lg excited 😂