teruja

5weeks lg.. Allah je tau betapa x sabar nye ibu & ayah nk jmpe baby bongshu ibu ni... Berdebar2 walau ank no4 dah...kakak & abg pn xsabar nk jmpe asyik tnye bile baby nak keluar.. Semoga Allah permudahkan semuanya.. Aamiin Ade yg same due date dgn sis tak? #gdmondiet #35weeks #12march2020

teruja
53 Balas

Semoga dipermudahkan.. Aamiin.. saya ni pun due 22/04, tapi doktor tetapkan 10/04 untuk bersalin.. misi kk pun tengok macam da tak sabar nak suruh saya bersalin awal.. 😬😂

4y ago

In shaa Allah.. Aamiin.. terima kasih..

same laa kite... anak no 4 gak.. tp risau bedebarrr tu Allah je tauuu... semoga dipermudahkan urusan sis... selamat ibu n baby... due kite pon lebih kurang jeee..

4y ago

Aamiin tq yunk.. Moga Allah permudahkan urusan kelahiran baby kite..hrap semuanya selamat..wlau ank no4 excited tu xley nk sorok 🤣

Saya ni baru anak first, debar dia lagi lain macam sebab tak pernah experience. Tak tau nak expect apa🙈 Doakan sy ye, due 18/3/20.

4y ago

Hahha ye yunk prasaan mak2 sgt kn... Aamiin moga Allah permudahkan urusan kelahiran bby kite hendaknye aamiin

Sama...due 10/3..bby yg ke3.. abg ngn kakak dh x sbar nk jumpe bby .. sy doakan mumy2 semua dipermudahkan bersalin nanti.... Amin..

4y ago

Aamiin Ya Rabb Moga semuanya dipermudahkan proses kelahiran baby kite.. insha'Allah..

Semoga dipermudahkan segala urusan awk sekeluarga and semoga diberi kesihatan yg sihat selalu

4y ago

Aminn Ya'Rabbal Alamin terima kasih awk

Samalah kitaa.. doakan sy ya.. due date harini tapi belum ada tanda nak melahirkan.. anak pertama hiji

4y ago

Yeke...baby syok duk kt dlm tu hihi moga dipermudahkan proses kelahiran bby ye aamiin 😘

smoga dpmudahkn sgala urusan bsalin.. smoga kedua2nya sihat.. betul ke bongsu tu 😁😁

Ehh sama laaa😁 sy due 8/5. Makin hari rasa makin takut pulak. Walaupun ank yg ke 7🥴

Sy 21/3 baby first, 33w.. Kalau baby kluar tarikh tu, sama la bfday dgn ayhnya.. Sy gdm on ubat

4y ago

Aamiin sis🙂

Yunk kita sama..due sy 13/3.. i feel u.. Mmg xsbr sgt kn.. excited jgk.. sy pun ank no4..Hehe

4y ago

Alah dpt jiran2 katil ni syok nye hahaha Excited xley bwk bincang kn..walau bby no4.. Suami hri2 usap prot tnye bby bile nk keluar ibu jd lg excited 😂