Simpul biawak

Pregnant ank2 sblm ni tak pernah kne simpul biawak.. preggy kali ni 1st time kne simpul biawak die punye sakit adoi nak nangis rse nye..kejut suami tlg usap2 kaki tgh mlm bute.. pregnant sblm ni xpnah kene sbb preggy time tu umur bru 23,26,28.. now preggy kali ke4 umur da 32..faktor usia ke buat sis kne simpul biawak ni? Sakit nye lahai

1 Balas

Saya terbalik pulak.. pregnant sblm ni slalu kena...kali ni pregnant Alhamdulillah xde..org kata sbb kurang kalsium klu kne tu...xpasti lah..

4y ago

Yeke..aduhai smlm bru 1st time kne..memang skit xsngka btol cmtu skit nye