sakit gigi

Start 30weeks makin kerap sakit gigi dtg.. doc xley bg ubat cume bg paracetamol je tu pn xmembantu..Allahu dugaan btol pregnant kali ni..dr 1st trimester ibu di duga mcm2 tp ttp bersyukur sbb baby kt dlm sihat n membesar dgn jayanye.. mommy ade petua yg bleh kongsi dgn sis tak cmne nk hilgkan sakit gigi ni.. actually skit gigi ni sakit sbb gigi bongsu nk tumbuh tp rahang gigi sempit..stress sgt sbb tiap mlm xckup tido.. Help me ?

1 Balas

Memg xleh nk buat ape...bersabar la sis...sy pun skit gigi jgk

4y ago

Memang xboleh tu doc bg paracetamol je utk tahan sakit..doc suruh jumpe dentist jugak minta antibiotics kalau dapat