kencing kotor

Kalau sakit pinggang smpai ke urat belikat belah kanan ade kne mengena dgn masalah kencing kotor ke ye? Ade yg berpengalaman boleh share tak? Pinggang sakit sgt smpai kdg nk tido pn xley.. #34weeks #gdmondiet

2 Balas

Sy 🙋 bkn sbb kncing kotor yunk.. sbb kedudukan baby tu dok tolak situ sbb tu sakit.. 36w cmtu bru hilang sbb baby dh turun bwh..

4y ago

Sis ada kencing kotor ke? Result urine tiap kali checkup ok tak?