doa utk sy

Sy seronok tgk parent Asia...seronok tgk org up upt positif seronok tgk perkembangan org pregnant...tlg doa utk sy dpt zuriat jugak dah lame sy tggu utk dpt zuriat...teringin sgt nk Ada nk sendiri

113 Balas

Insyaallah satu hari nanti.. Awk positif ya..sbb saya pn dah lame tunggu.. Almost 6 years..alhamdulillah allah makbulkan doa.. Jnji usaha ya puan.. Saya consume minum air buah zuriat.. Kena mnum suami isteri..sblm mnum niat dlm hati nak zuriat..selawat 3 kali..doa bnyak².. Insyaallah allah akan jawab doa kita.. Allah tu maha besar.. 😘 saya doakan awk ye..semoga allah kurniakan awk baby satu hari nnt..😍 aaminn..ya rabbil aalaaminn..

5y ago

Aminn...in Sha Allah...sy 9 tahun menanti n sy yakin Allah pasti bg sy zuriat

InshaAllah sis. Cepat atau lambat semua aturan Allah. Allah dah sediakan yang terbaik untuk sis dan husband. Percaya dengan aturannya dan inshaAllah nanti mesti ada. Sis jgn stress ya. Happykan diri, manjakan diri sis. Paling penting ini lah masa sis dengan husband berdua. Nanti dah ada baby tak boleh berdua selalu. Saya pun masuk 3 tahun baru preggy, alhamdulilah berkat sabar dan semua support.

Amin2.. selain bdoa..awak bykkan berusaha tau..mcm2 kaedah skrg.. awak dan suami. Sy dlu usaha utk opk tiap2 bln with guide akk yg sy beli tu, mgurut utk husband n wife, makan jamu n last sllu sedekah.. ada rezeki awak. Dia akan bg saat awak dh sedia

Sama ngn sy. Pagi ptg siang mlm mesti bukak page ni. Dah mcm bukak wsap la. Tgok org post double line, scan baby . Dlm hati bila la akn dpt rsa cmni. Mudah2an ada rezeki kita . Semoga kita semua dikurniakan rezeki anak. Aamiin.

5y ago

In shaa allah suatu Hari nnt Allah pasti bg zuriat utk kite solat jgn tggl n doa jgn putus

In Shaa Allah... mungkin sekarang belum ada rezeki... Allah tu Maha Tahu. Nnt Dia akan beri juga bila tiba masanya. Jangan putus asa berdoa dan berusaha. Moga puan di beri juga pengalaman untuk menjadi seorang ibu...🥰

5y ago

In shaa allah...amin

Mkn acid folic sis.. doc di klinik ckp kalau merancang utk hamil, ambil acid folic seawal 6 bulan sblm pregnant.. boleh bantu utk hamil katanya... In sya Allah.. teruskn berdoa..

Semoga sis d berikan rezeki mmpunyai zuriat x lama lagi.. Sabar ya..insyaallah akan dapat juga bila tiba masanya.. Doakan kandungan sy sihat dan selamat melahirkan ya sis.. Aamiin

5y ago

Amin..sy doakan kadungan awak n awak selamat...aamiin

insyaAllah. selalu doakan orang lain, doa tu akan melantun balik dekat kita. 😊 semoga dikurniakan peluang untuk menjadi ibu kepada anak-anaknl baik budi & akhlaknya.

Alhamdulillah rezeki Allah akan beri pd setiap org mengikut apa yg Allah izinkan.. Insha Allah Doa banyak2.. berusaha, bertawakal. Think positif ya🤗💐

Banyakkan doa... in shaa Allah 1 hari nanti rezeki anak pasti ada... jgn stress2 jgn tlmpau berharap, yg penting sentiasa usaha... take care😊