doa utk sy

Sy seronok tgk parent Asia...seronok tgk org up upt positif seronok tgk perkembangan org pregnant...tlg doa utk sy dpt zuriat jugak dah lame sy tggu utk dpt zuriat...teringin sgt nk Ada nk sendiri

113 Balas

Bersabar sis..Moga ada rezeki utk sis nnti..Saya penantian 17 thn..Berkat kesabaran kami suami isteri sekarang pregnant 18 mnggu..😍 😊

5y ago

Ye..Dan x pernah terfkir langsung pon psl ank ni..Allah dh bg rezeki tp family yg lain lbh excited dari kami😊

Insha Allah sis aamiin.. doakan sy juga dpt transfer ke tempat suami.. hehe.. semoga dipermudahkan segalanya utk kita.. 😊💖

5y ago

Amin...mudah-mudahan Allah permudahkan urusan sis

Amin mudahan2 dlm group nie dikurniakan bby yg comel cuba amalkan doa nabi Zakaria insyaallah diizinkan Allah nti adelh

Amin... Sy doakan sis pulak nanti.. dan utk sape2 yg belum dikurniakan zuriat lagi.. semoga ade rezeki baby 2020.

Chaiyok sis...inshallah..amin2..x lame lg rezeki sis plak dpt upt positif tau...yakin boleh..malaysia boleh🥰

Insya Allah selagi kita masih ada rahim rezeki masih ada, cuma memang kena sabar dan usaha doa sangat penting,

Sy pn ari² tgk parent Asia..seronk tgk perkembgan mrk.sy pn da lma menuggu semnjak keggurn ari tu.😥

in sya Allah. moga puan diberikan peluang serta rezeki untuk menimang cahaya mata. Allah dengar doa puan..

In sha Allah, Aamiin. Mudah mudahan Allah kurniakan malaikat kecil dlm rahim sis secepat mungkin 😊

Amin.... Positive ok.... Sebba diana almost 11 tahun menunggu... Skang alhamdulillah dah masuk 7 bulan