doa

Saya seronok tgk org post pasal hamil...pasal ank..psl nk beli brg baby..sy seronok tgk n baca...tlg doakan utk sy pregnant ye semua...dah lame sy tggu selepas ank sy meninggal 9thn lepas tp xde ganti..9 thn sy tggu utk anak kedua...mungkin dgn doa puan2 Allah makbul kan Dan sy doakan puan semua di permudahkan urusan...amiinn

150 Balas

Doa Nabi Zakaria a.s :(Surah Al Anbiyaa: Ayat 89). Maksudnya: Dan (Sebutkanlah peristiwa) Nabi Zakaria, ketika dia merayu kepada TuhanNya dengan berkata; Wahai Tuhanku! Janganlah Engkau biarkan daku seorang diri (Dengan tidak meninggalkan zuriat) dan engkaulah jua sebaik-baik mewarisi. (Surah Al-Anbiya: Ayat 89) semoga puan dikurniakan zuriat yg soleh/solehah.. amiin.. amiin.. ya robbal a'lameen..

Disamping jumpa doctor kita boleh ikhtiar lain mcm amalkan doa2 zuriat, amalkn minum susu kambing fresh dan kurma, berurut ..itu sbhgian yg saya pernah amalkan la..sblm ni sy ttc jgk puan.. alhamdulillah skrg tgh mengandung 😊..sy doakan puan akan dpt berita gembira jgk tak lama lagi😊

Insyaallah... mudahan Allah mdgarkn doa puan dn kite smua..smoga suatu hari nti Allah akan mberi ...amin..MCM sy bhri2 bdoa pd Allah akhirnya stlh msuk 8thun menunggu..dia yg maha kuasa maha mdengar tlh mberikn dn mgabulkn doa sy..

terima kasih sis atas doa.. Insyallah.. Allah bg rezeki lain utk sis bila tiba masanyer hadirlah berita gembira.. sabar yaa sis, jgn putus asa Allah mendengar doa hamba2nyer.. semoga doa sis dimakbulkan tahun 2021 ni.. Amin..

puan try buat solat taubat mohon ampun dgn Allah jika dulu² penah terckp sumpah taknak beranak lagi lepas ni lepas bersalin ank pertama tu . kot terlepas ckp tanpa sedar . ikhtiar 😊

Aaamiin. InshaAllah ada rezeki puan nanti datang tepat pd waktu yg terbaik. Bila lama diuji, maka nanti rezeki dtg dan menjadi suatu nikmat xternilai. InshaAllah doa byak2 ya puan 💕

Innalillahiwainnailaihirajiu'n.. cuba sis mkn acid folic.. doc di klinik ckp kalau merancang utk hamil, boleh ambil acid folic seawal 6 bln sblm hamil.. in sya Allah.. cuba lah sis..

takziah sis..sy pn ank mngal dlu..ni thun yg ke3 sy bru dpt pganti...smga sis pn d beri rzkii ank lps ni...yg pntg jgn lupa bdoaa sllu dn usha ye sis..smga kuat... 💪

Ya Allah.. Kau perkenankanlah doanya.. Ya Allah. Untuk memiliki cahayamata yang kedua.. Murahkanlah rezekinya.. Semoga Kau permudahkan urusan hariannya.. Aminnn..

Semoga puan diberika kesihatan yg baik agar dpt hamil bulan ni ..smoga dkurniakn rezeki zuriat buat puan dan saya sbg mlengkapi kceriaan hdup bsma suami. Amin.😘