doa utk sy

Sy seronok tgk parent Asia...seronok tgk org up upt positif seronok tgk perkembangan org pregnant...tlg doa utk sy dpt zuriat jugak dah lame sy tggu utk dpt zuriat...teringin sgt nk Ada nk sendiri

113 Balas

Insyaallah satu hari nanti.. Awk positif ya..sbb saya pn dah lame tunggu.. Almost 6 years..alhamdulillah allah makbulkan doa.. Jnji usaha ya puan.. Saya consume minum air buah zuriat.. Kena mnum suami isteri..sblm mnum niat dlm hati nak zuriat..selawat 3 kali..doa bnyak².. Insyaallah allah akan jawab doa kita.. Allah tu maha besar.. 😘 saya doakan awk ye..semoga allah kurniakan awk baby satu hari nnt..😍 aaminn..ya rabbil aalaaminn..

5y ago

Aminn...in Sha Allah...sy 9 tahun menanti n sy yakin Allah pasti bg sy zuriat