Baby Down Syndrom

Mommies.. doc ada bgtau yg ank sy ada down syndrom lps lahir. Skrg 33w.Sedihnya hanya tuhan sahaja yg tahu. Sy sgt down dan sedih. Sblm ni sy suka tgk gmbr/video2 baby yg comel. Sejak sy tahu keadaan ank yg bakal dilahirkn sy dah xde mood nk tgk gmbr baby lg😢 kdg2 jeles jgk bila tgk org lain seronok ada baby yg sempurna😭

2 Balas

Saya baby pertama Edward Sydrome...Dr minta gugurkan ..sampai skrg saya sedih...ini kandungan yang ke 2..Saya ketakutan & hanya mampu berdoa...boleh saya tahu brp umur puan? kata Dr mungkin disebabkan faktor umur

bersangka baik dgn ujian Allah insya Allah baby sihat sempurna 🤗