zuriat

Sy kagum tgk mommies2 yg ade dlm ni.. bertahun2 tggu zuriat utk husband tercinta... bila dh lekat, kdg2 smpi 1st trimester je.. lps tu die turun.. Allah.. bila sy bc post mcm tu.. buat sy rs menangis... mommies2 awk sgt2 kuat.. x pernah give up utk ade zuriat sendiri.. ramai yg ade kat sekeliling kite masih mengharap dpt tittle ibu.. walaupun tggu bertahun2 tp awk x pernah berhenti berharap.. besarnye pengorbanan awk semua.. Semoga yg belum dikurniakn zuriat tu.. jgn berhenti berharap bykkn doa dn sabar..yg dh lekat setelah bertahun2 menunggu.. biarla selamat smpi ms bersalin nnt... Aaamiiin We are awesome mommies?❤

7 Balas

Btl.. Perancangan Allah terbaik.. Allah akan bg waktu yg tepat.. Sy menantu 7 tahun lebih.. Alhamdulilah.. Allah beri peluang utk menjaga n meminjamkan amanah yg x tenilai.. Skrg baby dah 5 bulan 2 hari.. Allahuakbar.. Syukur padaMu Ya Allah.. 🤲 🤲 🤲 🤲 🤲

4y ago

Aamiin Ya Allah Tq sis

Sya dah 8tahun menunngu alhamdulillah skrg dah 28 minggu..

4y ago

,5 thn ..sebelum tu. 3x miscarriage..baby girl now 3 bln.. alhamdullilah

amin smoga smuanya dberi kshatan yg brpanjangan

aamiin..trima kasih sudi doakan utk kami❤

4y ago

InshaAllah.. moga ade rezeki utk sis n husband.. byk kn berdoa ye..

Amin..ya allah..

Amin....

Amin ❤