doa utk sy

Sy seronok tgk parent Asia...seronok tgk org up upt positif seronok tgk perkembangan org pregnant...tlg doa utk sy dpt zuriat jugak dah lame sy tggu utk dpt zuriat...teringin sgt nk Ada nk sendiri

113 Balas

In Shaa Allah... mungkin sekarang belum ada rezeki... Allah tu Maha Tahu. Nnt Dia akan beri juga bila tiba masanya. Jangan putus asa berdoa dan berusaha. Moga puan di beri juga pengalaman untuk menjadi seorang ibu...🥰

5y ago

In shaa allah...amin