Nak Jadi Ibu Jgak 😭

Rasa bahgia bila tgk upt org dah positif. Stiap bulan sy selalu mengharap upt sy positif tp selalu negative. Sy nak ada zuriat sendiri. Kdg2 rasa cemburu tengok org yg ada zuriat. Allah mungkin skrg bukan masa yg sesuai untuk kami suami isteri untuk mempunyai zuriat sendiri, kau izinkan kami dapat rasai detik itu ya Allah. Aminnn

25 Balas

Banyakkan berdoa dan berusaha ye sis. Macam saya terbalik pula. Saya pula xberharap akan lekat cepat. Sebab parents blah mak ngan ayah susah nk dapat anak. Jadi, saya xde buat protection apa2. Saya pon jangka mungkin saya akan dapat anak ni lambat. Dah plan mcm nak hidup dengan suami, tup rupanya lekat 😂 ada hikmah sebenarnya tu. Saya memang xjangka nak ada anak cepat, protection pon xpakai, rancang nak kerja sungguh2 sebelum plan ada anak. Allah bagi kami rezeki ni, saya terima dengan hati yg lapang je la. Doakan saya bulan depan bersalin normal dan xde masalah ye. Saya doakan sis dicepatkan dapat zuriat. Aminn

4y ago

Doakan sy juga ya sis

Saya pun dlu lmbt hamil, 3thun jg utk dpt baby 1st. Sblm pregnant sya da ambil Jus royal V n musthanir dri JRM, alhamdulillah lpas consume 1 botol d sahkan preggy. Sblm tu byk jg usaha lain cth p urut n lain2. X slah kita cuba, org kata usaha tangga kejayaan 😊. Saya doa kan sis d sah kan hamil dlm masa terdekat ni, n semuaY brjln dgn baik utk sis.

4y ago

saya makan royal v..x sempat habis sebotol..alhamdulillah..tunggu dah 7 tahun..

InsyaAllah sis... Bila tiba masanya nanti pasti Allah akan tiupkan roh dlm rahim sis... Yakinlah Allah lebih mengetahui mana yg terbaik buat semua hambaNya... Akk teruskan doa dan InsyaAllah kami juga turut doakan buat sis & suami... Semoga sis terus bahagia dan dikurniakan cahaya mata suatu hari nanti... Aamiin Allahumma Aamiin 🥰🤲

4y ago

Aminnn terima kasih dear

Jangan cemburu sis, belum tau mcm mana susahnya mengandung, peritnya melahirkan dan payahnya nak jaga anak, kdang terfikir juga nak honeymoon lama2 dgn suami tapi dah ada rezeki anak...memang best ada anak tapi kalau tak ada persediaan mental boleh jadi gila juga nih... anyway all the best.

4y ago

😊

inshaaAllah rezeki anak akan sampai buat sis dan suami... Allah akan bagi pada masa yang tepattttt... yang penting jangan stress sisss dan berdatim2 berhepi2 berjalan2 honeymoon dulu berdua sama suami 😍😍 moga2 Allah akan bagi rezeki anak untuk sis tak lama lagi 🤲🏻❤️

4y ago

Aminnn

jgn ptus doa ye sis..Tuhan sebaik2 perancg..sis dh ikhtiar jmpe doc ke lom..mne tw doc leh suggest pe2..mcm sy 6bln kwen xlekt..kwn rekemen jmpe bidan kg..berurt..alhmdulillah ..sy prgnent..rupanye peranakan sy de mslh..

4y ago

Sis dekat area mana? Skrg nk cari bidan betul2 bidan susah. Haha doakan sy ya sis

Saba lah sis. Sye dh 5 thun kwin mcm2 usehe . Cra kampung , cara bnda semua dh Cuba tapi xberjaya . Bila sye dh gbab, akhir nya muncul lah baby dlam prut yg xdisgka2 . sye mgndong jgak. Skrg dh 14week tau.

4y ago

Doakan sy ya sis

Tak pe sis. In sha Allah ada rezeki tu Nanti.. banyak kan solat taubat, doa , sedekah dan usaha. In sha Allah berhasil. Yakin kan diri dengan Kuasa Tuhan. Jangan jealous dengan orang , ada tu rezeki sis tu.. ok

4y ago

Aminn. Doakan sy ya sis

InsyaAllah..sy doakan sis juga akan diberi rezeki oleh Allah utk rasa nikmat menjadi ibu. Jgn stress ya, stay positif, usaha dan berdoa tanpa putus. Allah akan kurniakan anak pd waktu yg tepat 💖

4y ago

Aminnn. Semoga ada rezeki sy nanti

Bersabar lah sis. Sy dulu pun macam sis juga. Nak dekat 2 tahun baru rasa mengandung. Sis banyak kan berdoa insya Allah ada rezeki sis tu. Ni mengandung anak pertama ni. Dah 29minggu 3hari.

4y ago

Alhamdulillah rezeki sis. Doakan sy ya sis. Aminnn