doa utk sy

Sy seronok tgk parent Asia...seronok tgk org up upt positif seronok tgk perkembangan org pregnant...tlg doa utk sy dpt zuriat jugak dah lame sy tggu utk dpt zuriat...teringin sgt nk Ada nk sendiri

113 Balas

InshaAllah sis. Cepat atau lambat semua aturan Allah. Allah dah sediakan yang terbaik untuk sis dan husband. Percaya dengan aturannya dan inshaAllah nanti mesti ada. Sis jgn stress ya. Happykan diri, manjakan diri sis. Paling penting ini lah masa sis dengan husband berdua. Nanti dah ada baby tak boleh berdua selalu. Saya pun masuk 3 tahun baru preggy, alhamdulilah berkat sabar dan semua support.