Sdih campur gmbira

Sdih ht ni x dpt nk bg suami zuriat lg,dan gmbira tgk ibu2 dpt bg zuriat kt suami msing2😭😢mcm2 cara dh sy iktiar tp mgkin blm rezeki sy lg utk nk ad ank,,ibu2 tlg doa kn sy ye smoga cpt2 mgdung .aamin2

15 Balas

sabar ye sis..sis dah lama kahwin ke?in shaa Allah sy doakan untuk sis T dikurniakan zuriat yg soleh dan solehah jg suatu hr nnti..sy pun menanti 11 tahun perkahwinan Alhamdulillah Allah baru makbulkan..mmg mcm2 ikhtiar buat tp akhirnye semulajadi jugak..dtgnye rezeki Allah nk bg slpas pelihara anak angkat pada tahun 2017..tahun 2019 gugur 1x..tahun 2021 ni Allah bg semula yg kedua..Alhamdulillah..tp kuasa Allah tu semua..mcm2 produk sblm ni sy n hb usaha tp x menjadi..akhirnye sy terperasan husband sy amalkan mkn madu lebah asli kampung dia 2x sehari..selama 2 bulan jgk x silap sy..wallahualam..atas asbab madu lebah pn sy x pasti..ape2 pun kami dh redho dan tawakal je slps gugur tu jika ade rezeki ank lps tu adelah..jika tidak kami peliharalah sorg2 nye permata ank angkat kami yg kami sygi ni..aamiin..ape2 pn berserah pd Allah..biar Allah tentukan bila masa yg sesuai. in shaa Allah sis. salam syg dr sy🥰🥰

3y ago

wahh sis Tanpa Nama..Alhamdulillah syukur2..mmg tak dinafikan makanan sunnah ni sgt2 berkesan..sy pernah try madu turki aeril wawa tu tp pun x berkesan huhu..in shaa Allah Mrs. T, sy percaya dgn kuasa Allah, akn dpt jgk zuriat x lama lg sis..aamiin2 ya rabbal alamiin..

Semoga ad rezeki buat sis n suami. Sy yg tnggu setahun lebih pun rsa sedih mcm apa da. Mcm2 sy ikhtiar. Antara ikhtiar sy, amalkan doa2 utk dptkn zuriat stiap lepas solat. perbetulkan period blik dgn mnum jamu mutyra. berurut dan buat scan hsg. Antara 3 ni tak tau mne yg mnjdi asbab sy pregnant after 1thun 8 bulan. Alhamdulillah skrg tgh tnggu due bersalin 12/5 ni. Doakan sy juga ya. Apa apa pun smua atas izin Allah, kita usaha doa dan tawakkal byk2. Smoga Allah permudahkan urusan sis dan suami.

sis da mslh irregular period x? sa dlu pun rsau klu² sa xdpt bg zuriat utk husband sa..sbb period kdg² 3@4 bln skli 😅 sbb byk dh dgr klu pmpuan yg da irregular period ni ssh nk pregnant..jd sa pun rsau..so sa bc yg evening primrose oil ni bgus utk bantu baiki period..then sa amalkan..period pun jd tratur..syukur blm hbis sebotol dah pregnant..ni pgalaman sa..sa skdar share ya..hrp mbantu..tp lbih baik jika sis dptkn nshat doc..smoga sis dibagi rezeki zuriat xlma lg..amin..

sebelum kahwin dan selepas kahwin sebelum preggy, saya sudah amalkan minum susu kambing 2 kali sehari, susu kambing campur dengan satu sudu madu dari produk Almas, dan saya amalkan minum jus nusantara .. dan juga asid folik.... tapi banyakkan minum air suam sebab madu dan susu kambing tu panas... cuba lah amalkan...ada rezekinya.... in Shaa Allah🥰

3y ago

baik sis tq for info

semoga ada rzeki anak untuk sis..amalkan zikir dan doa2 agar cepat mengandung..dan amalkan juga mkn kurma dgn susu kambing..acid folic pun jgn tggl...sbb sy amalkan yg tu jgk..alhmdulillah lekat..sis positif n jgn stress2 ya..insyaAllah ada rzeki anak utk sis dan suami🤗

3y ago

aamin2 moga ad rezeki utk sy

sis Cuba amalkn kurma 7 bji dgn susu segar..amalkn stiap mlm slama 7 hri .suami sis pn amlkan jgak..sya ada tbaca petua ni.sambil2 tu try kurma ajaib wawa zainal.. insyaa Allah ada rzeki 🤲

Cuba Amalkan Buah Yang Ber Vitamin C.. Amalkan Juga Susu.. Tinggalkan Fast Food... In Syaa Allah Dengan Izin Allah Sis , Allah Pasti Beri Rezeki Buat Sis Dan Suami Aamiin..

3y ago

Aamiin Ya Rabbal Aalamiin 🤲🏻

Bykkan sedekah dan berdoa sis...saya tahun lps masa bulan puasa saya sedekah n byk doa..Alhamdulillah da ada sorang..moga ada rezeki sisil

Inshaallah allah ada rezeki sis nanti , cuba amalkan asid folic and jamu puteri . Alhamdulilah saya iktihar akhirnya mengandung ☺️

moga ada rezeki sis,, cuba sis mkn asid folia tu, sis berurut kah, mkn jamu kuyit,, itu lah sy amal kan, tpi syg sy keguguran,