Mendambakan doa dari kalian

Buat mommy², doa kn sy d rezeki kn utk ada zuriat spt kalian juga ya...sronok tgk mommy² up UPT positif...sy nk dpt OPK positif pn payah..dh nk setahun kawin (2/12 ni genap stahun), sampai skrg xjumpa waktu subur...naik jemu dh bukak makmal sains dlm bilik air demi OPK positif tp hampa..

6 Balas

Sis enjoy your single time with your husband. Tak perlu cemburu or tergesa2 untuk dapat anak. Masa belum ada anak ni lah waktu yg mungkin terbaik Allah nak bagi sis untuk jadi isteri yg baik utk suami. Ini adalah waktu sis mengenali suami dengan lebih dekat. Nanti dah ada anak masa tu semua dah tak ada. Kadang2 tak sempat pun. Allah tak pernah janji kalau kawin mesti dapat anak. Ada ramai lagi berbelas tahun kawin pun tak dapat anak. Sis baru setahun kawin dah runsing. Enjoy je single moment dengan suami. Sampai masa akan ada nanti rezeki.

4y ago

Ok sis...ada btul nya apa yg sis ckp tu...tq tau...😊😊😊😊

sabar sis...jangan terburu2, kalau sis terlalu stress nanti susah dapatkan hormon yang baik untuk kehamilan...sis baru setahun, ramai lagi yang diluar tu dah bertahun2 menunggu...

4y ago

kami doakan sis cepat2 dapat baby...dan dapat kongsi pengalaman sis dengan kami di sini...aminnnn

Semoga sis akn ada rzeki utk ada zuriat suatu hri nt n smoga Allah prmudahkan urusan sis utk mngandung...Aamiin

4y ago

In sha Allah... aamiin....tq sis...

Jgn risau kak. Ade rezeki utk akak nty. Berusaha dan berdoa berterusan yea.

4y ago

In sha Allah dik..😊😊😊

semoga rezeki tu ade utk sis.. n semoga dipermudahkan segalanya... doa bnyk2...

4y ago

In sha Allah sis...semoga ada rzki sy lpas ni... aamiin....tq tau...

Ya Allah, kurniakanlah puan atiey zuriat yang soleh dan solehah

4y ago

In sha Allah...aamiin...trma ksh sis...