suami yg mengidam

Saja2 je borak ngn mommy semua .citer lah suami mommy mngidam mknan apa.suami sy suka makn mangga muda kalau g beli buah msti tapau mangga muda utk dia je.sy xmkn pun?.n paling lawak nya masa hari raya lepas suami sy mngidam nk mkn lemang tp xnk beli sndri nk mkn kat rumah org.dah lah nk abis raya dah..ishhh teruk benor gaya nya.nasib lah kwn dia ade bagi lpas lah ngidam nya?.

10 Balas
Tulis jawapan

Sbnrnye Suami sy xde la arok sgt dgn durian,tp ble sy ngandung ni hari2 bedal durian dgn ayam gunting yg jual kt jusco tu,,ayam gunting yg uncle bob dye xnk,,nk yg kt jusco jgak,,parohhhhhh nk layan tekak dye,,durian xnk bli yg mhl,nk yg murah tp isi kuning😆😆..nasib baik sllu dpt yg sedap,,,sy pulk batuk2 selsema tengok dye mkn,,aku yg ngandung ko yg ngidam,,ko yg sedap aku yg sakit😂😂😂

Baca lagi
1y ago

Hahahhahaa..penangan mengidam😊..dia xde pe2 pulak mkn byk2 durian.😁

Suami sy xde mengidam.tp die alahan perfume and sakit pinggan n tulang belakang sepanjang isteri pregnant.

1y ago

😂 baru dia tahu

Sama lah husb sy.. sy dpt detect sy pregnant pn sbb pelik dia balik keje tgh² mlm tanya ada aiskrim x dlm peti.. aiskrim strawberry plak tu dia nk.. nasib baik ada.. xpnh² dia nk mkn manis² tgh mlm.. pastu keje nk benda manis je, nak² bubble tea, buat² tanya kita nk x tealive, nk x kek, nk x aiskrim, pdhl dia yg nak.. pergi family mart cari boba tea, 2x pgi dh habis, dia boleh merajuk xnk jejak family mart dh.. 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Baca lagi
1y ago

Hahaha cover line walhal dia nak😂

mcm2 sja mngidm kn..

1y ago

Tul dear😚

Suami saya ngidam durian teman dia beli durian malam2 tapi last2 tak makan sbb dia kata dia nak durian org bagi. Hahaha kelakar pun ada

1y ago

Ni cm suami sy..nak yg org bagi..kah2😂

Haha.. mmg pun org laki klu kita yg pregnnt.. tp depa yg lebih2... lps sy habis je fasa alahan .. tiba2 dia plak yg alahan... muntah la selsema laa batuk la demam laa... aduhh duhh... kna jaga org alahan yg x preggy plak hahahaha😂🤣

Baca lagi
1y ago

Tu lah kite pulak kene tgk dia.tp bagus jgk baru tahu rasa mcm mana alahan n mngidam 😚

Suami teringin ayam pedas korea tu. Nak order sudahnya habis. Last2, beli bahan buat sendiri 😅

1y ago

Bukan wife dia yang buat. Dia yang buat sendiri 😅. Time preggy masak memang tak pandang dah.

Hehe comey je org laki nih klau ngidam.. kt kmpg rituh time Raya, yg makcik2 smue mkn asam merah letak ngn limau tuh.. pelik tgk dia pun duk amek benda tuh mkn.. sye tgh pregnant ank no 4, almost 23w now.. suami sye nih yg sye thu, dia mmg xsuka masam.. even yogurt pun dia xkn mkn.. sye n ank2 bedal je.. ank2 pun rilex.. dia yg kerut2 muka tgk ktorg mkn.. tp rituh sye tnye xmasam ke?? Dia muka rilex je mkn.. makcik2 dia smue gelak.. 😂😂😅

Baca lagi
1y ago

Haah.. sbb sbelum nih dia xcm tuh.. skrg preggy bby no 4 nih pandai mkn asam lak.. ckp kt mak mertua, dia kta yelah, dia ngidam lah tuh gknya.. 😅😅😂

Mcm2 kan klu mengidam nie...🤣🤣🤣

1y ago

Aah janji jgn yg pelik2 dah..😂

VIP Member

Sama dgn suami sya. Thn lepas msa sya mengandung mcm2 laa yg dia mngidam 🤣🤣🤣

1y ago

Kan yg lawak suami sy kalau ngidam dia senyap2 je.lpas tu beli sndri.fkir xtjebak.upanya kalah kn ibu mngandung😂