suami yg mengidam

Saja2 je borak ngn mommy semua .citer lah suami mommy mngidam mknan apa.suami sy suka makn mangga muda kalau g beli buah msti tapau mangga muda utk dia je.sy xmkn pun😂.n paling lawak nya masa hari raya lepas suami sy mngidam nk mkn lemang tp xnk beli sndri nk mkn kat rumah org.dah lah nk abis raya dah..ishhh teruk benor gaya nya.nasib lah kwn dia ade bagi lpas lah ngidam nya😅.
10 Replies
Sbnrnye Suami sy xde la arok sgt dgn durian,tp ble sy ngandung ni hari2 bedal durian dgn ayam gunting yg jual kt jusco tu,,ayam gunting yg uncle bob dye xnk,,nk yg kt jusco jgak,,parohhhhhh nk layan t
..more
Hahahhahaa..penangan mengidam😊..dia xde pe2 pulak mkn byk2 durian.😁
Suami sy xde mengidam.tp die alahan perfume and sakit pinggan n tulang belakang sepanjang isteri pregnant.
😂 baru dia tahu
Sama lah husb sy.. sy dpt detect sy pregnant pn sbb pelik dia balik keje tgh² mlm tanya ada aiskrim x dlm peti.. aiskrim strawberry plak tu dia nk.. nasib baik ada.. xpnh² dia nk mkn manis² tgh mlm..
..more
Hahaha cover line walhal dia nak😂
mcm2 sja mngidm kn..
Suami saya ngidam durian teman dia beli durian malam2 tapi last2 tak makan sbb dia kata dia nak durian org bagi. Hahaha kelakar pun ada
Ni cm suami sy..nak yg org bagi..kah2😂