suami yg mengidam

Saja2 je borak ngn mommy semua .citer lah suami mommy mngidam mknan apa.suami sy suka makn mangga muda kalau g beli buah msti tapau mangga muda utk dia je.sy xmkn pun?.n paling lawak nya masa hari raya lepas suami sy mngidam nk mkn lemang tp xnk beli sndri nk mkn kat rumah org.dah lah nk abis raya dah..ishhh teruk benor gaya nya.nasib lah kwn dia ade bagi lpas lah ngidam nya?.

10 Balas

Hehe comey je org laki nih klau ngidam.. kt kmpg rituh time Raya, yg makcik2 smue mkn asam merah letak ngn limau tuh.. pelik tgk dia pun duk amek benda tuh mkn.. sye tgh pregnant ank no 4, almost 23w now.. suami sye nih yg sye thu, dia mmg xsuka masam.. even yogurt pun dia xkn mkn.. sye n ank2 bedal je.. ank2 pun rilex.. dia yg kerut2 muka tgk ktorg mkn.. tp rituh sye tnye xmasam ke?? Dia muka rilex je mkn.. makcik2 dia smue gelak.. 😂😂😅

5y ago

Haah.. sbb sbelum nih dia xcm tuh.. skrg preggy bby no 4 nih pandai mkn asam lak.. ckp kt mak mertua, dia kta yelah, dia ngidam lah tuh gknya.. 😅😅😂