mengidam

Hye mommies...Ade x mommies mengidam pelik2 masa pregnant?buat pekara pelik2 ke??? Mcm sy..sy geram je nak petik mangga muda kat tepi kubur jalan sy slalu balik kje...sb mangga muda dia menggoda betul...???

2 Balas

Masa awal pregnant mengidam nak makan makanan askar 😂 sekarang suka sangat semuanya pasal askar. Masa merdeka dapat tengok kereta kebal. Berbunga hati

5y ago

Hahaha...dpt anak nanti semnagt mcm askar tu...kuat semangat...😂😂

Haha. Okay je kot nak amik mkn, xde apa pun. Jgn mkn tepi situ suda 🤭🤭 ada dgr je ramai ngidam pelik2, alhamdulillah sy xde tahap teruk mcmtu

5y ago

Hahaha...tu la sis...geram pulak tengok mangga muda tu...saja je dia duduk tepi jalan nak menggoda orang lalu..😂😂😂