Jeruk Mangga Asam Boiiiii.

Time2 ni lah plk kita ngidam benda2 yg susah nk dapattttt.???

7 Balas

Sis. Buad je senang sis. Dulu saya masa pregnent anak first suka masam2. Memang jeruk2 macamtu favourite laa. Dh beli online sekali rsa takpuas, last2 try buad sendiri huh puas hati makan berulang ulang hihihi Bahan2 ;- Buah act mangga/jambu/kedondong atau buah kesukaan ibu, Asam boi putih, Gula beberapa sudu, Cili padi(potong2) Ok then sis sejukkan dlm peti ais 2jam camtuu. Ok siap pastu makan 🤭😁

Sa msa preg 1 bulan smpai skrng blum dpt cri mangga smpai preg 7 bulan ni 😂😂

4y ago

Sy suka yg kt traffic light menghala ke Main Place tu. Tp skrg takde. Cari2 kt IG/Fb pun smpai harini takde.😭

Cari la kat fb.. Insyaalalh ade.. Saya aritu nak mkn jeruk cari kat situ..

Delivery kan ade..search je kt fb ke insta mesti byk..

4y ago

Yeke.. Siannyer awak cmtu

Carik je la kt fb tu mengade!

4y ago

Aku syak kau ni gila

Sabar lh puan😌

Sabar sis