Suslena Arahap, Malaysia

Nurturer of 3 naughty superhero

About Suslena Arahap

bersalin
Saya dah selamat melahirkan baby girl pd 16/11/19,alhamdulillah dpt juga gegel,trimaksih yg mndoakan kami,baby sht,berat 3.4kg ,secara normal,xkne induce sbb jln buka 3cm,& bslin tanpa koyakan. Ayat t
..read
Tahniah... Bly bg tips ke cmne bersalin tanpa koyakan tu.. Hehhe
Risau
Esok due bersalin 9/11/2019 Satu tanda pun blm ada,mse check 7/11 tu doct ckp bby dh turun,cme blm terletak kt jln nye,ade x petua2 mak2 smua,,mcm urut ke,,klu jln tu mmg slgi xtdo slgi tu la asik jln
..read
VIP Member
sy haritu sehari sebelum serah diri due date jalan keliling uptown esok serah diri dh 3 cm
due dh dekat (today 30/10/19)
Due 9/11 mcm² cara sy nk buat sbb biar cepat bersalin,tp ble layan app ni sy jd malas ,,,hahahah sampai letih mata then tido😂😂
folic acid jb
Sape kat sini yg nak ubat IBERET FOLIC. sy nk bg free je,sy bli sndiri kt farmasi & bnyk lg.
Nak
VIP Member
Sy pun ada banyak. Siapa yg berhajat boleh pm
sedih
Rase down sgt ble doct suspek buah pinggang bocor
Sbb kencing kotor ker?
Allahu akhbar . Bertabah lah sis .. Semoga Allah memberi mu kesembuhan .
tak boleh berharap sgt
Org kata klu perut lonjong kedepan ank llki,klu bulat kembang plk ank perempuan,,, Sy dah 3 boboi,teringin nk dpt gegel,,mcm dh confident dpt gegel sbb perut mcm bulat kembang,,tp xtw la knp ttbe mlm
..read
VIP Member
https://www.appointmentquest.com/scheduler/2160064131 Pilih klinik/hosp n sonographer, nnt sonographer akan dtg sini. Dia cuma sewa tempat utk scan je. Boleh pilih nk scan apa, detail, 3d,4d,5d,6d...
..more
stress
Haritu ternmpk org post psl point,,so sy pn cbe la skodeng point sy,,ya Allah baru 58point😆😆😆😆...ble nk dpt 800point ni,,,nk muntah pn ade rasenye tengok point jln mcm siput,,hahaha
Hehehe kna jauh kn nk kejar point
VIP Member
Haha bertabah la. Usaha tangga kejayaan 😂😂 Chaiyok2!!
cari kwn
Sy due bsalin 9/11/2019 (HSA JB) Ade x yg geng due nnti.
🙋🤭kita geng sis Sya juga 9/11/2019 semoga di permudahkan
2/10 hehee
10/11🙆 yeayyyy
Saya 8/11 HSI JB
due sy 12/11/19 (HSI JB) mme tau jmp geng jgk 😅