Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 1.BABABAA 2.ROMPERS 3.BUKU 4.LULLABIES 5.BAYI 6.COMEL Menanti awak hadir ke dalam rahim ibu, adalah satu penantian yang amat mengembirakan & kehadiran awak adalah satu nikmat yang berharga...Melihat awak memakai ROMPERS dari BABABAA pasti menyerlahkan lagi kecomelan awak sayang...Abg awak dah tak sabar nak bacakan BUKU cerita & dendangkan lagu LULLABIES untuk awak BAYI COMEL ibu.. semoga ada rezeki untuk awak merasa semua itu sayang..Ibu tunggu awak lahir nanti ye sayang.. bayi comel coming on march 2023 ☺