Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 PERKATAAN TERSEMBUNYI : 1. BAYI 2. COMEL 3. ROMPERS 4. BUKU 5. LULLABIES 6. BABA BAA Wahai bayi comel mama , setiap malam mama akan pakaikan baju rompers yang cantik dan selesa untuk anak mama. Sebelum tidur mama akan memastikan anak mama terhibur sebelum melelapkan mata dengan membacakan Buku English Lullabies yang sangat menarik dan dipenuhi pelbagai irama lagu yang sangat menghiburkan dari Baba Baa . Anak mama kelihatan sangat gembira dan tersenyum riang apabila mama membacakan buku dari lullabies diikuti menyanyikan irama lagu yang menyeronokkan. Anak mama tidur dengan Lena sepanjang malam 😍