Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

Hi 👋 6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI : 🧐 1. Bababaa 2. Lullabies 3. Rompers 4. Big 5. Nap 6. Comel 7. Baca 8. Buku 9. Bayi My first book my mama give me is from baba baa . The book’s name is English Malay Chinese Words . I very like it . I can learn so many things 😍 Now i hope my adik in my mama’s tummy also can use product from baba baa . Especially the rompers . Very cutee 😍 Cant wait to see my adikk 🤭😆 Thank youu ❤️ Sincerely, Lovely Kakak Noureen Qalisya ❤️