Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

Hi semua, berikut adalah jawapan untuk perkataan tersembunyi 😊 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. BUKU 5. BAYI 6. COMEL Buat si kecil yang COMEL penguni rahim pertama ibu, 🥰 semoga ROMPERS & BUKU dari BABABAA yang menjadi pilihan semua akan menjadi pengikat kasih kita bersama ❤ akan ibu pasangkan LULLABIES buat BAYI kesayangan ibu supaya tidur lena dan mimpi indah.Bersama kita cipta memori indah bersama 😘 Semoga di kurniakan rezeki berpanjangan buat si kecil ibu.