Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

🌺6 perkataan yang tersembunyi🌺 1.BABABAA 2.LULLABIES 3.ROMPERS 4.BUKU 5.NAP 6.COMEL Semoga si kecil saya yang COMEL dapat memakai baju ROMPERS dari jenama BABABAA kain yang lembut dan selesa .Tidak lupa sebelum si kecil NAP saya akan membaca BUKU sajak bahasa inggeris serta mendengarkan LULLABIES agar dapat membantu si kecil saya tidur dengan nyenyak ..Terima kasih #BABABAA kerana telah memberi kami hadiah yang sangat bermakna untuk anak-anak tersayang kami ❤️❤️ #BABABAA #theasianparents