Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

Terdapat 6 senarai perkataan yang tersembunyi : 1. BABABAA 2. LULLABIES 3. ROMPERS 4. COMEL 5. BUKU 6. BAYI 👶🏻 Si manis bayi bernama Licha, sungguh comel rupanya. Mama memasang rompers untuk anak mama yang bercorak lullabies dari jenama BABABAA. Alangkah indahnya jika mama membaca buku sambil membelai anak mama. Sayang anak Mama bersama BABABAA's family. ❤️ 👨‍👩‍👧‍👧 Ikhlas daripada LE's Familia. Semoga ada rezeki buat kami sekeluarga, Amen.. 🙏🏻 Instagram : lieftbarzki.earessma

Post reply imageGIF