Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

6 PERKATAAN YANG TERSEMBUNYI 🧐 👶🏻 BABABAA 👶🏻 ROMPERS 👶🏻 LULLABIES 👶🏻 BUKU 👶🏻 BAYI 👶🏻 COMEL ❤ Menjadi seorang Ibu dan Ayah adalah belajar tentang KEKUATAN ❤ Mendapat seorang anak menjadikan anda seorang Ibu dan Ayah yang sempurna dgn menbacakan anak² anda dgn buku LULLABIES dan sentiasa memakaikan anak tersayang dengan ROMPERS yang selesa dan COMEL ❤ BABABAA da bestt Love it.... 🥳 semoga ada rezeki anak Ibu dan Ayah tersayang.. 🥳 semoga luas rezeki anak Ibu dan Ayah.. 🥳 semoga anak Ibu dan Ayah berjaya dunia dan akhirat kelak 🤲🏻