Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎

Jom masuk pertanding menarik dari Baba Baa! Seperti yang kita tahu, Baba Baa sangat famous dengan baju baby rompers dan juga buku-bukunya bukan? Dengan itu, jangan lepaskan peluang anda untuk memenangi Hello Comel Gift Sets yang bernilai RM690! 6 pememnang bertuah bakal di pilih! Pertanding bermula pada 25/11/2022 - 8/12/2022 dan jom daftar di sini: https://community.theasianparent.com/contest/cari-perkataan-tersembunyi-dan-menang/1730?lng=en

Cari Perkataan Tersembunyi dan Menang! 🔎
308 Balas

1. Bababaa 2. Rompers 3. Lullabies 4.Comel 5. Bayi 6.Buku Tidak sabar menunggu waktu bertemu mu wahai malaikat kecilku.. Semoga bertemu nya kite memberikan kekuatan dan kasih sayang yg tiada nilainya... Akan ibu memberikan yang terbaik dengan memakaikan kamu ROMPERS yang membuatmu nyaman dari BABA BAA dihari hari mendatangmu wahai BAYI COMEL ku.. Dimalam hari akan ibu dodoikan mu dengan LULLABIES dan membaca BUKU untuk tidur yang berkualiti wahai malaikat kecilku... Semoga rezeki yang terselit itu ada untukmu dan ibu sayang...semoga akan ada kegembiraan dengan kemenangan..aaminn...